13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

8 veidi kā palutināt sevi ziemā

 

Daudziem ziema asociējas ar laiku, kad temperatūra krietni noslīdējusi zem nulles, baltais sniegs laika gaitā kļūst dzeltens un melns, bet saule noriet vēl kamēr esi birojā. Tomēr ziemai ir arī savi plusi un šoreiz pastāstīsim, kā vari sevi palutināt gada aukstākajā laikā.

  1. Sakombinē oversized džemperi ar legingiem

Šāda tērpu kombinācija noteikti ir pati ērtākā, kas jebkad radīta un ziema ir laiks, kad šāds apģērbs ir tieši laikā. Plus ziemai ir tas, ka šādi ģērbusies vari doties pat uz biroju un vienalga būt stilīga. Kas var būt labāks, kā atrasties birojā principā tērptai pidžamā un vienalga izskatīties seksīgai?

  1. Izbaudi brīvdienu kafijas dzērienus

Kaut kāda iemesla dēļ piparkūku latte gluži vienkārši garšo pēc ziemas. Tev nav jāliek savā Instagram kontā sarkano Starbucks kafijas krūzi, bet ļauj sev izbaudīt gardos ziemas dzērienus. Tie ir karsti, rada svētku sajūtu visu ziemas mēnešu garumā un kaut uz pāris minūtēm ļaus tev atpūsties no ikdienas steigas un darbiem. Pamēģini, tas ir tā vērts!

  1. Nopērc pāri sniega zābaku

Iešanai pa sniegu nav jākļūst par lielāko ziemas pārbaudījumu, ja vienlaikus vēl vari jauki izskatīties. Plus šādiem zābakiem ir tas, ka tie saglabās tavas kājas siltas un sausas, kas ir jo īpaši svarīgi gada aukstajā laikā. Ar šādiem apaviem tu tikai iegūsti!

  1. Nomaini savu matu krāsu vai stilu

Ziema ir labākais laiks, kad nogriezt čolku, jo tā nesvīdīs un nelips pie pieres. Ir tik daudz čolku veidi un tās piestāv visiem. Pie tam, tās izskatās tik ļoti piemīlīgi, kad rēgojas no cepures apakšas. Tāpat šis ir labs laiks, lai eksperimentētu ar matu krāsām, piešķirtu tām košāku toni. Pamanīsi, kā šīs pārmaiņas atdzīvinās tevi pašu un piedos vajadzīgo enerģijas devu.

  1. Izveido ziemas manikīru

Aukstākās ziemas nereti iedvesmo uz karstākajiem manikīra trendiem. Pamēģini tumšos toņus, piemēram, smaragdu vai tumšu safīru. Piešķir svētku noskaņu ar sudraba mirdzumiņu vai citiem nagu mākslas darbiem – bantītēm, zīmējumiem u.c.

  1. Esi atkal bērns un radi piparkūku mājiņas

Pasauc draudzenes un visas kopā uztaisiet piparkūku mājiņu. Ja vēlies, uzliec ziemas dziesmu playlistu, noskaņas radīšanai. Pēc tam varat kopā radīto mākslas darbu kādam uzdāvināt, piemēram, aiznesiet to uz veco ļaužu pansionātu vai uzdāviniet bāreņiem. Ziema tomēr ir patiesākais labdarības laiks.

  1. Ieplāno ziemas brīnumzemes nedēļas nogali

Ieplāno izbraucienu ārpus pilsētas ar draugiem vai mīļoto cilvēku, iespējams vienatnē. Dodieties slēpot, slidot vai citās ziemas aktivitātēs. Ja priekšroku dod siltākām nodarbēm, apmeklē SPA vai pirtis, peldbaseinu. Galvenais, esi aktīva arī ziemā. Katram gadalaikam ir sava burvība, nepalaid to vējā!

  1. Tik tiešām esi brīvdienu noskaņojumā

Esi tas cilvēks, kas pilnībā izdekorē māju šai svētku laikā. Arī kad svētki beigušies, saglabā ziemīgas dekorācijas savā mājā. Skaties ziemai raksturīgas filmas, klausies vecās dziesmas par sniegu, ziemas priekiem, kā arī lutini sevi ar siltiem ēdieniem, dzērieniem un darbiem. Visu ziemas laiku centies būt šai brīvdienu noskaņojumā, kad ik dienu atvēli sev kaut brīdi labas grāmatas palasīšanai, silta kakao iedzeršanai vai sniega eņģeļu taisīšanai ar draugiem.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.