2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

5 iemesli, kāpēc ziema ir forša

 

Ziema Latvijā ilgst ilgāk par 3 mēnešiem, to zina ikviens. Iespējams, ka ir pienācis laiks mums to pieņemt un rast labāko no visa, ko šis gadalaiks mums piedāvā. Atceries par šiem 5 iemesliem, kāpēc ziema tomēr ir forša un sāc to baudīt jau tagad, jo kādu dienu tā beigsies…

  1. Brīvdienas

Ziema ir svētku laiks – Ziemassvētki, Jaunais Gads, iespējams vēl kādas dzimšanas dienas un citas svinības. Pateicoties šiem gada siltākajiem un ģimeniskākajiem svētkiem, visa ziema tiek pavadīta svētku noskaņā.

  1. Divi vārdi: Ziema. Vieglums.

Šis ir tas gada laiks, kad vari tik daudz neiztraukties, ja uz kājām parādījušies mazliet matiņi vai iedegums nav tāds kā gribētos vai uz sejas izmetusies kāda pumpa. Ziema ir laiks, kad iekūņoties daudzo apģērbu kārtās, sasiet matus vieglā copē un vienalga izskatīties fantastiski.

  1. Bārdas visur

Reizi pa visām reizēm – jā, bārdas ir seksīgas!

  1. Apskaušanās = Izdzīvošana

Ārā ir tik ļoti auksti, ka viss pēc kā alkstam ir ātrāk tikt atpakaļ mājās un apskauties ar savu mīļoto. Ķermeņi izdala īpašu siltumu un apskaušanās tāpēc kļūst par neizbēgamu ziemas tradīciju. Sēdiet pie kamīna, skatieties filmu, lasiet jaunākās ziņas telefonos…lai ko jūs darītu, vienkārši apskaujieties. Atcerieties arī to, ka labākais līdzeklis pret nosalšanu ir divu kailu ķermeņu sildīšana vienam otru.

  1. Tai ir beigas

Tici vai nē, bet pienāks diena, kad ziema beigsies un tad atkal no jauna visi sāks ilgoties pēc sniega kupenām, Ziemassvētku gara un sveču gaismas istabās. Tāpēc baudiet ziemas burvību, kamēr tā ir šeit un tagad.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.