9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

15 fantastiski slavenību bērni

 

  1. Goldija Havna un Keita Hadsone

Daudzi cilvēki to var vai nevar pateikt, bet abām ir ne tikai acīmredzama vizuālā līdzība, bet arī ciešas attiecības. Māte Keitu uzaudzināja viena pati pēc šķiršanās un bija vienīgā meitene savu radinieku pulkā. Goldija vairāk pazīstama pēc dalības tādās filmās, kā “Kaktusa zieds” un “Privātais Bendžamins.” Savukārt Keita vairāk pazīstama no tādām filmām, kā “Gandrīz slavena” un “Kā pazaudēt puisi 10 dienās.” Lūk sieviešu vara un vajadzība turēties kopā!

  1. Madonna un Lurdesa Leona

Lai arī abu ādas un matu krāsa ir atšķirīga, sakritību vari ievērot sejas struktūrā. Madonna ir lieliski zināma pēc savām muzikālajām performancēm. Tomēr, ko mēs nezinājām par Lurdesu (Lola) ir tas, ka viņa ir modele Stellas Makartnijas (Stella McCartney) aģentūrā, viņa arī ir līdzdibinātāja un dizainere ar mammu veidotajā apģērbu līnijā “Materiālā meitene” (“Material Girl”).

  1. Keita Mosa un Laila Greisa Mosa

Jautrs fakts par Lailu-Greisu Mosu: viņa jau paguvusi pagozēties uz “Vouge” žurnāla vāka. Keita Mosa zināma kā viena no 50 seksīgākajām pasaules sievietēm, kā arī viena no 100 seksīgākajām sievietēm 1995.gadā. Keita turpina savu modeles karjeru pat tagad, kad lēnām sāk novecot. Ir elpu aizraujoši vērot, kā abas dāmas ne tikai vizuāli saskan, bet kopā turpina iekarot modeļu karjeras.

  1. Breds Pits un Šilo Džolija Pita

Varētu domāt, ka Andželinas stiprie gēni varētu ņemt virsroku un dominēt pār Breda Pita zilajām acīm un blondajiem matiem, bet kaut kādā veidā Šilo izcēlās. Viņai ir tās pašas valdzinošās okeāna zilās acis un skaistie, blondie mati, kā viņas tētim. Mēs visi zinām Bredu Pitu ne tikai viņa aktiera karjeras dēļ, bet arī pēc šķiršanās no sievas Dženiferas Enistones un ātras laulības ar Andželīnu Džoliju, kas beidzās vēl sāpīgāk. Nav pārsteigums, ka Breda Pita acu un Andželīnas Džollijas seksapīla miksējums, radīs brīnišķīgi skaistu bērnu!

  1. Keita Holmsa un Suri Krūza

Keita Holmsa vislielāko atpazīstamību guva no lomas filmā “Pirmā meita” (“First Daughter”). Būsim atklāti, Suri patiesajam uzvārdam būtu jābūt Holmsa nevis Krūza. Lai nu kurš, bet Suri ir pilnīga mātes kopija un noteikti izaugs par tieši tādu pašu skaistu sievieti, kā viņas mamma. Pagaidām viņas zvaigznes statuss nav zināms, bet ir manāma modeles karjera nākotnē.

  1. Sindija Krauvforde un Kaija Gerbere

Sindiju skolas laikā apcēla divi klasesbiedri par to, kā viņa vēroja modeles un sapņoja kļūt par vienu no viņām. Lai arī tas viņu sāpināja, Sindija nekad nepadevās un galu galā kļuva par vienu no pasaules slavenākajām modelēm. Lūk, kāda atriebība! Paskaties, uz viņas apburošo meitu Kaiju. Arī Kaija seko mātes pēdām modeles karjerā un abām ir vienādas, skaistās acis.

  1. Tiša un Mailija Sairusa

Ja attēlā arī Tiša izveidotu Mailijas sejas grimmasi, tad abu atšķirību nebūtu iespējams noteikti. Varbūt pirms Mailijas pārvērtībām, viņas vienotu tikai acis, kas sakrīt ar mammas acīm. Tiša Sairusa šobrīd ir aktrise un producente, tāpat arī Mailija un viņas tētis.

  1. Deimons Veijenss un Deimons Juniors

Neļauj attēlam tevi apmuļķot! Šie divi vīrieši nav vis brāļi, bet gan tēvs ar dēlu. Abi apveltīti ar skaistu izskatu un dvīņu līdzību. Labākā šī dueta daļa ir tā, ka abi savu humora izjūtu dalījuši ar visu pasauli, ņemot dalību dažādākajās komēdiju filmās. Lai arī abi izskatās pēc dvīņu brāļiem, viņu gadu starpība tomēr ir 23 gadi.

  1. Minka Kellija un Leigtone Mīstere

Minka varbūt nav tāda pati “Intrigante” (“Gossip Girl”) kā Leigtone un Leigtone varbūt nav tāds pats vecāks kā Minka, bet abas ir tik ļoti līdzīgas, ka pat nav svarīgi, cik līdzīgi ir viņu talanti. Leigtone savu atpazīstamību ieguva ar Bleiras Valdorfas lomu filmā “Intrigante”. Minka savu slavu sasniedza, pateicoties filmai “Čārlija eņģeļi” (“Charlie`s Angels”) un lomai seriālā “Vecāku stāvoklis” (“Parenthood”). Mēs pilnībā apbrīnojam abas sievietes viņu milzīgajā līdzībā un talantos.

  1. Maiks Taisons un Migels Taisons

Šeit pasaules līdzīgākais mini-es ir vairāk kā tikai mini-es. Nopietni! Migels ir tikai pāris centimetrus īsāks par savu tēvu, tātad viņš viennozīmīgi var tikt uzskatīts par tēva klonu, ja neskaita auguma starpību. Mēs visi zinām Maiku Taisonu. Vai arī tu viņu atceries kā vrestlinga cīkstoni? Vai kā vrestlinga cīkstoni, kurš cīņas laikā pretiniekam sakoda ausi? Pašlaik par Migela karjeru nav nekādu ziņu, bet pieņemam, ka viņš iet skolā un turpina veidoties, kā jau jaunam puisim pienākas.

  1. Džeidens un Vils Smiti

Acīmredzams, ka abi ir radniecīgi saistīti. Vienīgā abu atšķirība ir tā, ka Džeidens velk kleitas, izvēlas savdabīgu matu stilu un vienmēr ir centrā, kad runa ir par interneta nāvju blēdībām (internet death hoax). Vils savukārt zināms pēc neskaitāmajām lomām dažādākajās filmās, piemēram, “Vīri melnā” (“Men in black”). Iedvesmojošākais abu attiecībās ir tas, ka Vils pilnībā atbalsta sava dēla dzimuma plūstamību, kas ir reti sastopama parādība.

  1. Rīza Viterspūna un Aiva Filipe

Aivai droši vien paveicies ar labāku uzvārdu kā viņas mammai, bet vēl vairāk viņai paveicies mantojot savas mammas labos gēnus. Rīzu Viterspūnu atcerās pēc dalības filmās “Legāli Blonda” (“Legally Blonde”). Aiva nav daudz paveikusi izklaides industrijā, bet esam droši, ja viņa piedalītos atlasēs, tad noteikti baudītu slavu tāpat kā viņas mamma. Pavēro abu sejas, tās ir pilnīgi vienādas un vārds skaista, patiešām abām piestāv.

  1. Toms un Kolins Henksi

Interesants fakts: Toms un Kolins Henksi nav brāļi, bet gan tēvs ar dēlu. Tikai piebilde, lai nerastos apjukums. Toms, pateicoties savai lomai filmā “Forests Gamps” (“Forest Gump”) kļuvis pasaules slavens aktieris. Kolins vienmēr spēlējis mazas lomas filmās un seriālos, piemēram, viņš piedalījies labi zināmajā jauniešu seriālā O.C.. Ir aizraujoši vērot šos abus aktieru karjerā un just līdzi viņiem un viņu aktivitātēm.

  1. Dženifera Lopesa, Makss un Emma Munzi

Paskaties uz šiem jaukajiem bērniem, esot kopā ar mammu Lopesu! Visi sekojoši līdzi Dženiferas grūtniecībai un lielajam priekam, kad dvīnīši piedzima. Filmu un mūzikas zvaigzne Dženifera Lopesa ir patiesi svētīta ar šiem diviem brīnišķīgajiem bērniem. Acīmredzams, ka Dženiferas skaistie gēni ņēmuši virsroku. Paskaties uz tiem smaidiem!

  1. Martins un Čārlijs Šīni

Noliekot malā faktu, ka abiem ir vienāda žokļa struktūra un diezgan līdzīga seja, viņi abi arī ir labi zināmi aktieri. Un stāsts paliek labāks. Kamēr Čārlijs savu atpazīstamību ieguva filmējoties seriālā “Divarpus vīri” sieviešu mīluļa lomā, Martins pašlaik spēlē Robertu, geju šķirteni seriālā “Greisa un Frenkijs.” Runājiet vēl par polārajiem pretstatiem!

 

AVOTS

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.