11.1 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Padomi aizsardzībai ikdienā, mezglu un krāsu maģija no ekstrasenses Aijas Trofimovas

 

“Pasaulē, kas virmo apkārt, ne vienmēr jūties droši. Gribi pasargāt sevi, savu māju un ģimeni? Tam noder dažādi paņēmieni. Jebkurš rituāls ir atslēdziņa, kas ļauj pavērt notikumu, un ticība dara brīnumus. Maģijā allaž der klāt iztēle,” pauž ekstrasense Aija Trofimova.

* Nereti dzirdēti stāsti par tā dēvētajiem enerģētiskajiem vampīriem. Kad esi bijis kopā ar tādu cilvēku, pēc tam jūties iztukšots, izsīcis, gluži bez spēka. Lai aizsargātu sevi, noder vienkāršs paņēmiens: ar roku ievelk krustiņu saules pinumā un saka: “Dari, ko darīdams, paliek viss pašam!” Tādējādi otrs nespēj enerģētiski ievainot.

* Ja, ejot vakarā pa tumšu ielu, šķiet, ka kāds seko, māc bailes, nedrošība, izveido ar pirkstiem tā dēvēto metālistu zīmi. To nevajag darīt uzkrītoši, pietiek, ja saliek šo pirkstu kombināciju un droši iet tālāk.

* Sievietei vislabākā aizsardzība ir rota. Tā, kas pirkta ar nolūku, ar prieku, mīļa cilvēka dāvināta. Dažas saka – vispār nevaru nēsāt ne gredzenu, ne auskarus, ne krelles. Tad var uzlikt nelielu rokassprādzi. Rota, kas aplikta apakšdelmam, aizsargā enerģētiski.

Rotas ik pa laikam vajag tīrīt, jo tās uzkrāj gan labu, gan sliktu. Pēc cik ilga laika jātīra? Ekstrasense iesaka rīkoties pēc sajūtām – lūk, tieši tagad ir īstais brīdis!

Attīrīt var dažādi, piemēram, iegremdējot tekošā ūdenī, ieliekot saldētavā aptuveni uz trim dienām, ierokot zemē vai sniegā, ja šāda paglabāšana ir droša.

Var attīrīt ar uguni – degošas sveces saliek noslēgtā trīsstūrī un vidū novieto rotu.

* Nereti kādā pasākumā visi tiek rosināti ļauties meditācijai. Svešā vietā to nevajadzētu darīt, jo tad visi kanāli enerģētiski atveras, cilvēks kļūst viegli ievainojams, pieejams. Reizēm pēc šāda pasākuma sāk sliktāk justies, piemeklē ķibeles, neveicas naudas lietās.

* Lai sevi aizsargātu, der iztēloties, ka apkārt ķermenim ir kupols no spoguļiem, – tad svešas enerģijas netiks klāt.

* Spogulis labi der aizsardzībai. Arī pirms iziešanas no mājas der paskatīties savam spoguļattēlam acīs un palūgt – lai šodien veiksme sargā un pavada! Tomēr šo rituālu var veikt tikai ar koptu, enerģētiski tīru spoguli, tāpēc tas ik pa laikam jānomazgā ar sālsūdeni, jāuzvelk krusts, kas visu nobloķē.

* Spoguli nevajadzētu likt blakus vietai, kur naktī guļ. Ja citādi nevar, nakts laikā tas jāaizsedz, jo miegā, bezapziņas stāvoklī, cilvēks ir ļoti atvērts, varētu teikt, klīst apkārt, un spogulī var notikt saslēgums ar citām pasaulēm.

“Šos rituālus vērts zināt, bet ne jau dzīvot, visu laiku no kaut kā aizsargājoties. Jādzīvo ar prieku!” uzsver ekstrasense.

 

Mezglu un krāsu maģija

Kopš seniem laikiem tiek izmantota mezglu maģija. Visvienkāršākais veids mūsdienās – diegu aprocīte.

* Izmanto tikai lina vai vilnas diegu. Krāsu izvēlas atkarībā no tā, kādu jēgu vēlas aprocei piešķirt. Der arī ieklausīties savā intuīcijā.

Sarkana krāsa pasargā.

Zaļā pievelk veiksmi naudas lietās, palīdz izvairīties no afēristiem.

Oranži un dzelteni diegi sargā no skauģiem un ļaunas acs.

Gaiši zila un tumši zila rokassprādze palīdz attīstīt intuīciju, ļauj vieglāk sarunāties ar cilvēkiem.

Baltā noder skolēnam un studentam, šī krāsa atvieglo mācību vielas apguvi, attīsta atmiņu.

Violetā palīdz izvairīties no bīstamām situācijām, pasargā no nelaimes gadījumiem.

* Aproci apsien un nostiprina ar septiņiem mezgliem. Katrs no tiem nozīmē kādu garīgo aspektu un saistās ar enerģētisko centru jeb čakru. Siet drīkst tikai tāds cilvēks, kam absolūti uzticaties. Bērnam to droši var uzsiet mamma.

* Ja savij kopā trīs vilnas diegus (var dažādu krāsu) un apliek labās rokas apakšdelmam, tas palīdz atjaunot spēkus un stiprina veselību.

Ikdienišķie burvju vārdi

Bieži dzirdēts, ka vecāki, atsaucoties uz bērna vajadzību, jautā: bet kur tad burvju vārdiņš?!

Burvju vārdi ir vienkārši – lūdzu un paldies. Tie ļauj saņemt to, ko vēlas, un dod iespēju pateikties devējam. Ir tikai viena maģija – tie jāizsaka. Ja savu vajadzību palūdz un spēj no sirds pateikties, saņem daudz vairāk, jo šis lūgums un pateicība tiek arī Visumam, Dievam.

Ja pateikties neprot, ar laiku Visums sāk mācīt mainīt attieksmi. Visbiežāk tas izpaužas kā neveiksmju josla, dažādas ķibeles.

Esi patiess un vienkāršs, saki lūdzu un paldies, skaties acīs, uzrunā otru vārdā, pamani kaut ko labu, izsaki komplimentu – arī tas rada brīnišķīgu enerģiju.

 

Vakara rituāls bērnam

“Ļoti svarīgi bērnam dāvāt mīlestību un prieku, pasargāt ikdienā. Tam var derēt mazuļa personiskais rituāls. Man ar jaunāko meitu ir ikvakara rituāls, to sāku, kad viņai bija tikai divi gadi. Kad viņa jau saģērbusies nakts miedziņam, ierāpjas gultā, tiek izteikti tādi kā buramvārdi: “Sega un spilvens, lūk, sargi mani, bet spilvens, mans draugs, no sliktiem sapņiem sargās, dzīvē pārmaiņas – tikai labās.” Tā ir aizsardzība gan nakts miegam, gan nākamajai dienai.

Kad meita bija maza, pantiņu allaž skaitīju es, bet tagad jau viņa pati ik vakaru to norunā. Tikai pēc tam ir pasakas stāstīšana, kuru saceru pati, un šūpuļdziesma.”

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.