-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kādēļ mēnešreižu laikā būtu jāsporto – beidz čīkstēt un vienreiz saņemies!

 

Mēnešreizes ir delikāts laiks ikvienas sievietes dzīvē, un mēs zinām daudz mītu par to, kā tās padara mūsu dzīvi sarežģītāku. 

Noteikti esi dzirdējusi, ka labāk šajās dienas nenodarboties ar sportu, tomēr tās ir muļķības. Patiesībā sportošana var palīdzēt pret mokošajām sāpēm.

Protams, mēs šeit nerunājam par ļoti aktīvu treniņu, kas liek bez maz vai zaudēt samaņu, bet gan par fizisko slodzi, kas tevi uztur formā.

Ja nemēdz sportot pilnībā, tad nevajadzētu to pēkšņi sākt darīt mēnešreižu laikā – šajā laikā jāsporto tām, kuras jau ir pieradušas pie regulāras slodzes.

Skriešana

Viegls skrējiens ir lielisks veids, kā aizmirst par mēnešreižu krampjiem. Parūpējies par to, lai uzturētu sevi hidratētu gan pirms, gan skrējiena laikā un pēc tā. Pēc 15 minūtēm treniņa tu jau jutīsies daudz labāk, kā arī kļūsi mazāk nervoza. Tu jau zini, ka šajās dienās ir viegli kļūt dusmīgai – 15-30 minūšu skrējiens katru dienu palīdzēs no tā izvairīties.

Staigāšana

Palīdzēs arī staigāšana. Izkāp no transporta vienu pieturu pirms ierastās un atlikušo ceļu noej ar kājām. Lai gan piepūle ir minimāla, jutīsi apmierinātības sajūtu. Tas pat palīdzēs aizmirst par mēnešreizēm.

Akrobātiski vingrinājumi

Nekas nebūs labāks par dažiem akrobātiskiem vingrinājumiem. Ja arī jūti kādu diskomfortu, akrobātika novirzīs domas no sāpēm un liks justies daudz labāk.

Peldēšana

Peldēšana ir treniņš, ko vari darīt jebkad, jo tas tonizē ķermeni un palīdz uzturēt sevi labā fiziskajā formā. Mēnešreižu laikā peldēšana palīdz atbrīvoties no krampjiem un muguras sāpēm.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.