5.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Kas slēpjas tavos zemapziņas zīmējumos?

 

Izrādās, ka mazie ķiņķēziņi, kurus sazīmējam uz lapu malām, kamēr runājam par telefonu, var atklāt ko vairāk par mūsu zemapziņas domām, personību un slēptiem motīviem vai darbībām. Kamēr sarunājamies un paralēli kaut ko uzskicējam, šis zīmējums nācis no zemapziņas, jo tos neveidojam ar apziņu, mēs uz tiem pat nekoncentrējamies. Paskaties, ko dažādie zīmējumi nozīmē! Interesanti, kuras figūras visbiežāk zīmē tu?

Cilvēku figūras

Ja tu zīmē šāda veida figūras, tev ir bezpalīdzīga sajūta vai arī vēlies izmukt no konkrētāk atbildībām. Ja zīmē cilvēkus ar sīkākām detaļām, tā ir pazīme, ka esi emocionāli nestabila un vēlies sevi norobežot no apkārtējiem cilvēkiem.

Personiskās domas

Šādi zīmējumi parasti rodas cilvēkiem, kas ir uz sevi koncentrējušies. Ja sarunājoties uzzīmē savas domas, tas nozīmē, ka esi ļoti uz sevi vērsts cilvēks pēc dabas.

Kvadrāti un citas ģeometriskās figūras

Šādi mākslas darbi ir zīme tam, ka esi cilvēks ar stingriem mērķiem un pārliecību. Lielākoties tu savus viedokļus un domas neslēp no citiem, kā arī tu esi ļoti patstāvīga. Šādi zīmējumi vienlaikus ir pazīme arī tam, ka esi pārlieku piesardzīga un modra.

Apļi un gredzeni

Apaļi objekti vai nu savienoti, vai zīmēti atsevišķi, ir pazīme tam, ka tev patīk sadarboties un būt kontaktā ar citiem. Tā ir zīme, ka jūties vientuļi un nošķirta no apkārtējās pasaules. Tāpat tas var liecināt par to, ka nesaņem pietiekoši daudz uzmanības no apkārtējiem.

Dzīvnieki

Dzīvnieki kurus zīmē var būt tulkojami kā konkrētas emocijas, ko noteiktajā dienā jūti. Ja tas ir tīģeris vai vilks – tu slēp agresiju, ja lapsa, tad gribi izdarīt kādu viltību vai blēdību, bet, ja uzzīmē zaķi vai vāveri, tas liecina par to, ka tu tiecies pēc uzmanības un aizsardzības, savukārt lauva ir tava pārākuma izjūta pār apkārtējiem. Ja mēdz zīmēt vienu un to pašu dzīvnieku, tad tu sevi ar to asociē un piedēvē sev viņa īpašības un raksturu.

Spirāles, apaļas formas un viļņveida līnijas

Citu cilvēku problēmas nav tev svarīgas un tu tajās neesi ieinteresēta. Iespējams, tu pašlaik ej cauri savai emocionālajai krīzei, kur tavas domas riņķo kā pa spirāli, kopā ar dažādām problēmām. Tu izjūti vajadzību novērot savu uzvedību un pārstāt strīdēties ar tiem, kas tev ir apkārt.

Bultas

Šis ir virziens kādā koncentrējies savā dzīvē. Bulta, kas iet uz augšu ir zīme tam, ka koncentrējies uz apkārtējiem, bet uz leju vērsta – ka koncentrējies uz sevi pašu. Pa kreisi virzīta bulta norāda par to, ka tu skaties, dzīvo pagātnē, savukārt pa labi vērsta – ka skaties nākotnē.

Zvaigznes

Tu gribi būt uzmanības centrā un tev svarīgi būt pamanītai. Ja zvaigznēm, kuras zīmē ir daudz dažādu punktu vai tās ir nodalītas viena no otras, tā var būt zīme tam, ka tevi piemeklējusi depresija.

Puķes, saule, mākoņi

Skaisti ziedi un saule nozīmē, ka esi patiesi apmierināta ar to, kas šobrīd notiek tavā dzīvē. Pastāv iespēja, ka tu fantazē par ko lielisku, kas varētu notikt tavā nākotnē. Šādi zīmējumi liecina par optimistisku personību un tieksmi pēc saules, dabas.

Krusti

Šo simbolu zīmēšana var nozīmēt, ka izjūti vainas apziņu kāda sava tuvinieka priekšā vai arī, ka ir kāda problēma par kuru esi atbildīga un tā uzsēdusies tev uz pleciem kā milzu smagums (jeb krusts ko nest).

Mazas mājiņas vai kastes

Simetriskas formas nozīmē, ka mīli kārtību un tev raksturīga plānošana un aprēķinu veikšana jebkurā dzīves situācijā. Šādi zīmējumi arī liecina par to, ka zini ko vēlies un pastāvēsi par saviem uzskatiem.

Šaha galdiņš

Ja neapzināti uzzīmē šaha galdiņa laukumu, tad visticamākais esi nokļuvusi īpaši neērtā situācijā. Tie, kas šādu zīmējumu zīmē bieži, ļoti iespējams, ka cieš no personiskām problēmām, kuras veiksmīgi noslēptas pašam no sevis un ir cieši saistītas ar to, ka nespēj tikt galā ar kaut ko. Tikpat labi, šaha laukums var nozīmēt, ka tev ir lielas šaubas par to, kur tu savā dzīvē virzies.

Bišu šūnas

Tu tiecies pēc miera un harmonijas un gribi labāk sakārtot savu dzīvi. Iespējams, ka tu sāc nopietni domāt par ģimenes dibināšanu.

 

AVOTS

Dieviete.lv redakcija, Kristīne

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.