2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Piecas modes tendences, kas pavisam noteikti būs aktuālas 2017. gadā

 

Jauns gads atnes arī jaunas vēsmas modes pasaulē. Ir gana daudz sieviešu, kas ar nepacietību gaida, kad varēs doties iepirkt to, kas jaunā gadā aktuāls. Zemāk ir apkopotas piecas modes tendences, kas pavisam noteikti šogad būs aktuālas.

STRĪPAS

Strīpas šogad ir tikpat nozīmīgas un garderobē nepieciešamas, kā reiz bija balts t-krekls (tas gan ir klasika un vienmēr nepieciešams). Šķiet, ka ar strīpām ir kā ar kaķiem – tām ir deviņas dzīvības, jo šī varētu būt jau ceturtā sezona, kopš strīpas ir modē.

SPORTA APAVI

Sporta apavi ikdienā turpinās savu uzvaras gājienu arī šogad. Tā kā tie ir pieejami visdažādākajās krāsās un formās, to nekad nevar būt par daudz. Spīdumi, leoparda raksti, satīns… Tas viss sporta apavus padara interesantākus. Līdz ar to interesantāks kļūst arī tavs stils.

MĀKSLINIECISKI RAKSTI

Daudzi pasaulē slaveni dizaineri savos apģērbos šogad ir izvēlējušies izmantot rakstus, kas uz apģērba izskatās kā neliela glezna. Varbūt tie ir tikai krāsu triepieni, varbūt precīzi nostrādātas līnijas, bet skaidrs ir viens- šogad modē ienāk māksla!

VIEGLA ELEGANCE

Šajā pavasarī uzplauks ne vien ziedi, bet arī sievietes. Modē būs sportiskā un romantiskā apģērba kombinēšana. Iedvesmai var paraudzīties uz pasaulē slavenākajām sportistēm. Viņas zina, ko nozīmē izskatīties viegli eleganti.

„MULE” KURPES

Arī apavu modē parādīsies jaunas tendences. Šogad modē būs „mule” stila kurpes. Gan ar papēdi, gan bez, dažādās krāsās, materiālos un rakstos. Tā bija liela modes tendence 2016. gadā, un tas turpināsies arī šogad.

 

Rakstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Elle.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.