9.5 C
Rīga
piektdien, 3 maijs, 2024

Septiņas kļūdas, kuras pieļauj 99% sieviešu (varbūt arī Tu)

 

Pastāv mīts, ka cilvēki iemīlas no pirmā acu skatiena un viņu mīlestība ir mūžīga. Tas gan nav veids, kā vajadzētu veidot ģimeni, karjeru vai atgūties no slimības. Manuprāt, tā ir sieviete, kas rada attiecības. Ja sieviete mainīsies, tad mainīsies arī viņas attiecības ar vīrieti. Šajā rakstā atradīsiet septiņas biežākās kļūdas, ko mēdzam pieļaut attiecībās.

TU LASI PĀRĀK DAUDZ LEKCIJU

Lielākā attiecību kļūda ir pārāk biežās diskusijas, kuras uzsāk tieši sieviete. Runa nav par tukšgaitas pļāpāšanu. Runa ir par gadījumiem, kad, lai, piemēram, sieviete paskaidrotu kāpēc nejūtas labi, tā vietā viņa paziņo, ka pastāstīs, ko vīrietim jādara, jo viņa zina labāk, bet viņam nav ne jausmas. Sākas lekciju lasīšana un vīrietis vēlas pazust.

TU LĒKĀ NO VIENAS GALĒJĪBAS OTRĀ

Sievietes bieži vien lēkā no būšanas pārāk pieejamai līdz sniega karalienas atturībai un vēsumam. Šeit ir divas lietas, kuras jāpiemin. Pirmkārt, ja sieviete vienmēr pieejama vīrietim priekš intīmām attiecībām, neatkarīgi no tā, kā viņš izturās, viņa zaudē vērtību abu acīs – gan savās, gan viņa. Otrkārt, ja sieviete izliekas par spēcīgo līderi vai mammīti, viņa zaudē savu seksuālo pievilcību. Vīrietim galvā mammīte un sekss neiet kopā. Viņš mīl mammu, bet seksu atradīs pie citas sievietes.

TU RAUSTI LAUVU AIZ ŪSĀM

Sievietes nereti cenšas pievērst vīrieša uzmanību tam, ka nav pilnvērtīgi dzīvojušas savu dzīvi. Viņas turpina apgalvot, cik slinks tu esi; tu nepelni pietiekoši daudz naudu u.c. Šādi uzbrukumi viņam liks ieņem tādu pozīciju, ka viņš nekad neies tevis norādītajā virzienā. Labāk iemācīties izteikties, piemēram, šādi: “Vai tu zini, cik skumji es jūtos?” vai “Esmu ļoti apbēdināta, jo, kad izskaidroju, cik man tas ir svarīgi, es cerēju, ka sapratīsi.” Šādi rīkojoties sieviete atbildību par savu šī brīža stāvokli dala ar vīrieti.

TU NEAPZINIES, KAS IR LAIME

Vērts pieminēt, ka vecākiem ir liela atbildība arī šajā jautājumā. Viņiem būtu jāiemāca savām meitām laimes pieredzi, lai nākotnē viņas spētu to atpazīt un identificētu sevi sabiedrībā. Daudzām no mums neviens nav iemācījis būt laimīgām. Tāpēc, kad meitene tiek lielajā pasaulē, viņa nemaz nezina, ko nozīmē būt pa īstam laimīgai. Viņa atceras fragmentus no bērnības, kad tika par kaut ko apbalvota – labām atzīmēm, labu uzvedību u.c. Tad viņa satiek vīrieti, kurš saka, ka ir laime un viņa to aizved mājās. Paiet divi vai trīs gadi un viņa nejūt šo laimi…

TU NEAUDZINI BĒRNOS JŪTU IZRĀDĪŠANU

Kad trīsgadīga meita aiziet pie tēta, viņa skaidri un gaiši izrāda savu pieķeršanos un jūtas pret viņu. Meitenei tas nāk dabiski. Ja pieaugusi sieviete rīkotos tāpat katru reizi, vīrietis nevarētu būt vienaldzīgs pret viņu. Bet, kas notiek ar uzvedību mums paliekot vecākiem? Kad viņa bija bērns, viss notika dabiski, bet tagad šo uzvedību atkal jāmācas no jauna. Tas ir piesardzības dēļ. Iepriekšējo attiecību pieredzes dēļ. Kad meitene tiek piekrāpta trīs reizes, tad sāk domāt, ka iespējams viņš to nevēlas vai varbūt viņš atgrūdīs. Ja es viņu cieši turēšu apskāvusi un teikšu saldos mīlestības vārdus, viņš aizmuks prom neatskatoties. Tāpat ir ar mūsu bērniem. Ja bērns raud, tad automātiski uzskatām, ka par sīkumiem, bet tā vietā mums jāpasaka, ka arī paši būtu viņu vietā raudājuši. Nepieciešama līdzjūtība.

TU VIŅAM NEĻAUJ RUNĀT

Vīriešiem jāiemācās runāt. Kad viņi nerunā, sievietes jūtas negribētas. Problēma tāda, ka vīrieši lēmumus pieņem patstāvīgi, tos neapspriežot ar sievietēm. Vīrietis uzskata, ka, ja reiz dzīvo kopā un ēd sievietes zupu, viņa zina, ka viņš to mīl. Bet sievietes to nesaprot. Tad rodas neskaitāmi jautājumi par visu ko, bet patiesībā viss ir kārtībā! Vīrieši, runājiet ar savām sievietēm! Jums jāpasaka, ka esat noguruši un vai viņa var pagatavot to un to. Tas sievieti padarīs priecīgu.

TU NEAPZINIES PATI SAVU SKAISTUMU

Kāpēc sieviete pavada vairākas stundas vannas istabā pirms dodas ārā, liekot sev izskatīties mazliet skaistākai svešinieku acīs, ja nevar atrast laiku, lai izskatītos skaisti priekš sava vīrieša? Tas notiek tāpēc, ka sieviete uztraucas par sabiedrības viedokli. Viņas vīrietis jau ir viņas pusē. Šī nav visai veselīga attieksme un no tās vajadzētu atbrīvoties. Valda uzskats, ka sievietei jābūt skaistai līdz savas dzīves pēdējai dienai. Nav svarīgi, cik viņai gadu. Nav svarīgi, kāds ir viņas darbs. Nav nekādu attaisnojumu, lai pārstātu par sevi rūpēties.

Vienkāršas tehnikas, lai būtu laimīga:

  • Padomā, kā tu sevi vari iepriecināt šodien.
  • Dienā veic vismaz 4km garu pastaigu svaigā gaisā.
  • Dzer ūdeni! Izskalo depresiju no sava ķermeņa.
  • Saki: “Es sevi novērtēju!” cik bieži vien iespējams.
  • No rītiem dari to, ko tev patīk darīt, tad diena iesāksies veiksmīgi.
  • Neko nedari vismaz reizi nedēļā. Pilnīgi neko. Šī ir ļoti svarīga procedūra.

 

Avots: Brightside.me

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.