2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Pieci padomi, kas palīdzēs uzlabot tavu seksuālo dzīvi

 

Tava seksuālā dzīve – tā ir spējīga izjaukt attiecības, palielināt tavu pašpārliecinātības līmeni, kā arī uzlabot tavu kopēju dzīvi. Tie cilvēki, kas saka, ka seksam dzīvē nav nozīmēs, melo. Tā ir svarīga attiecību sastāvdaļa, un daudzi meklē veidus, kā to uzlabot. Ja tev šķiet, ka kaut kas attiecībās pietrūkst, izlasi šos piecus padomus, kā ikdienu padarīt mazliet „karstāku”.

IEMĀCIES MĪLĒT SEVI

Ir pierādīts, ka sievietēm, kuras jūtas labi savā ķermenī, ir labāks sekss. Ja tev ir kompleksi un sava ķermeņa uzslavēšana un apbrīnošana sagādā problēmas, tas steidzīgi ir jāmaina. Ja mīlēsi sevi, tevi mīlēs citi. Sāc ar vingrošanu, kādu veselīgu diētu, sava ķermeņa aprišu uzslavēšanu, un kas zina, varbūt pavisam drīz daudz lietu tavās attiecībās mainīsies uz labo pusi.

RUNĀ PAR TO

Savstarpējā komunikācija attiecībās ir ļoti svarīga. Nevar ikdienā apspriest tikai darbu un sadzīviskās lietas; ir jājūtas brīvi stāstot otram arī par savām vēlmēm seksā. Pastāsti, kas tev patīk, kas varbūt ir apnicis, ko varētu pamēģināt, un kas tev liktu justies ērtāk. Otrs cilvēks nevar visu izdomāt tavā vietā. Pastāsti viņam.

IZĢĒRBIES – NĒ, APĢĒRBIES – JĀ!

Tā vietā, lai katru dienu vienkārši fiksi novilktu visas drēbes un ķertos pie lietas, pieej tam no mazliet radošākas puses.

Pat vismazākais apģērba gabals, kas ir palicis uzvilkts, var jūsu seksuālo dzīvi padarīt aizraujošāku.

Variantu ir daudz – sāc ar skaistu, saskaņotu apakšveļas komplektu, korseri, zeķturiem… Ja vēlies iet vēl mazliet tālāk, iegādājies kādu pavedinošu kostīmiņu (vai kādreiz esi vēlējusies būt seksīga medmāsiņa vai policiste?). Interneta resursi mūsdienās ir neizsmeļami, tāpēc, ja pašai ideju aptrūkstas, pameklē tās tur.

VAIRĀK EMOCIJU

Kam gan patīk katru reizi, kad plānojas sekss, vienkārši nogulties gultā un gaidīt? Izrādi vairāk emociju! Izbaudiet priekšspēli! Tā ir ļoti svarīga seksa sastāvdaļa. Ir arī pierādīts, ka tie pāri, kas jau pirms paša seksa emocionāli satuvinās, gūst lielāku baudu. Emocionālai saiknei gan ir vajadzīgs kāds laiciņš, tāpēc sāc „uzkurināšanas procesu” jau pa dienu, lai vakarā jūs nevarētu vien sagaidīt, kad metīsieties baudpilnajā piedzīvojumā.

ESI ATVĒRTA JAUNĀM IDEJĀM

Ja partneris tev piedāvā izmēģināt kaut ko jaunu, uzreiz neatsaki. Ir tik viegli katru dienu darīt vienu un to pašu; kļūt slinkam, ja attiecībās ar vienu cilvēku esi jau ilgāku laiku. Esi mērķtiecīgāka. Piedāvā katru nedēļu vismaz reizi izmēģināt kaut ko jaunu (pozu, vietu, rotaļļietu). Tas ir tāpat kā iet uz sporta zāli – ja tu to dari regulāri, tu redzi uzlabojumus savā ķermenī. Ja tu regulāri strādāsi pie savas seksuālās dzīves, redzēsi un, galvenais, jutīsi uzlabojumus savstarpējās attiecībās.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.