20.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Veids, kā tu savelc dūri, daudz pastāsta par tavu personību

 

Mēs jau esam izmēģinājušas dažādus veidus, kā atklāt dažādas savas personības puses. Tomēr tas, kas mūs nodod vislabāk ir nekas cits kā mūsu ķermenis. Mūsu ieradumi, žesti, kustības un sejas izteiksmes vienmēr mūs nodod, to skaitā arī tas, kā savelkam savu dūri.

  1. Tu esi īsta altruiste

Tev ir tieksme citiem palīdzēt pat tad, ja tas tev nav izdevīgi. Tu vienmēr tiecies pēc jaunām zināšanām un pieredzes. Tu esi ļoti enerģiska un nedaudz nepacietīga. Cilvēki kā tu parasti tiek saukt par piedzīvojumu meklētājiem, bet tajā pat laikā, daudzi nesaprot, cik bieži tu jūties nervoza un, cik ļoti tev reizēm nepieciešama palīdzība un atbalsts. Tev ļoti nepieciešama atpazīstamība un tikt pieņemtai, jo tu bieži satiec cilvēkus, kuri izmanto tavu pieklājību. Tavs stiprais kodols neļauj tev sabrukt vai zaudēt ticību cilvēkiem. Tu joprojām turpini aizstāvēt tos, kuriem tas nepieciešams, izņemot faktu, ka paliec piesardzīgāka.

  1. Tu esi patiesi kreatīva personība

Tu esi sabiedriska un piesaisti kaudzi cilvēku. Tavi draugi tevi mīl tavas sirsnības un asā prāta dēļ. Tu esi pašpārliecināta un tev ir stipra pašapziņa. Tu esi centīga un precīza un tas tevi padara par labu biznesa līderi. Tomēr tavas bailes no kļūdīšanās bieži vien tevi aptur pieņemt drosmīgus lēmumus un tas var sāpināt tavas jūtas. Tev bieži nepieciešama pieņemšana un uzslavas. Svarīgākais, nekad nepārstāj sev ticēt pat, ja neviens nesaka, cik laba esi. Galu galā, iespējams, ka esi tādu cilvēku ielenkumā, kuri pret tevi izjūt skaudību.

  1. Tu esi neticami apburoša personība

Tu esi asprātīga un daiļrunīga, bet tomēr kautrīga un tāpēc šīs kvalitātes nevar pilnībā izpausties. Tā dēļ, daudzi tevi uzskata par nerunīgu un nespējīgu komunicēt. Tu esi rūpīga un pedantiska un reizēm prasi no sevis par daudz, tā izsaucot trauksmes sajūtu. Tu esi cilvēks ar vīziju un tiecies pēc tā, lai neviens neiztraucētu tavu iekšējo harmoniju. Tavi tuvie cilvēki jūtas ļoti ērti, esot ar tevi. Reizēm tu kļūsti ļoti bēdīga, domājot par to, ka tev nebūs viegli izveidot attiecības, pievienoties jaunai komandai vai kļūt par cilvēku personu. Neņem to pie sirds, jo viss, kas tev nepieciešams ir kļūt mazliet elastīgākai un draudzīgākai un tad cilvēki, kas iepriekš baidījās ar tevi komunicēt, uzreiz centīsies rast kontaktu.

 

Tekstu sagatavoja: Kristīne Pelle

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.