5.2 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

10 pazīmes, kas liecina: tavs partneris ir īsts „memmes dēliņš”

 

Jā, dažkārt ir grūti uzreiz pamanīt to, ka tava partnera dzīvē mamma ieņem ļoti svarīgu lomu. Beigās pat svarīgāku nekā tavējā… Tāpēc, lai laicīgi spētu šo situāciju risināt (vai pat bēgt no tāda vīrieša), uzzini, kādas ir tās pazīmes, kas liecina par to, ka tavs vīrietis ir „memmas dēliņš”.

Viņš neprot dzīvot patstāvīgi. Savvaļā viņš noteikti neizdzīvotu. Kur nu savvaļā, pat savā dzīvoklī viņš neprot funkcionēt patstāvīgi! Viņš nezina, kā izmazgāt veļu, kā ieslēgt trauku mazgājamo mašīnu… Gan jau arī viņa kulinārijas prasmes nesniedzas tālāk par mikroviļņu krāsni. Uzkopšana? Gan jau reizi nedēļā pie viņa ierodas mamma, kas visu satīra.

Viņi sazvanās/sarakstās katru dienu. Nav tā, ka ar vecākiem nevajadzētu sazināties. Vienkārši… Ja ar mammu viņš sazvanās biežāk un ilgāk nekā ar tevi, tad ir skaidrs, ka viņš vēl nav gatavs kļūt patstāvīgs.

Viņš neapstrīd mammas lēmumus. Ir normāli lūgt vecākiem padomu kādā jautājumā, un tad jau nav svarīgi, vai viņam ir 20 vai 50 gadi. Taču, ja veikalā viņš pat nevar izvēlēties kreklu bez mammas viedokļa, tad nu gan tas nav normāli (izņemot, ja viņa mamma ir pasaulē slavena stiliste).

Viņa mamma nekad nekļūdās. Tu vari pat necensties argumentēt, jo, lai arī ko teiktu viņa mamma, viņai vienmēr būs taisnība.

Viņš neiebilst dzīvot pie vecākiem. Pat neraugoties uz to, ka viņam ir savs dzīvoklis, viņš ir satiekams savu vecāku mājā gandrīz katru dienu. Varbūt viņš pat ierosina tev pārvākties pie viņiem…

Viņa mamma vienmēr visu zina. Ja jūs strīdaties, pirmais cilvēks, kam viņš zvanīs, būs viņa mamma. Viņa mamma ir cilvēks, kas vienmēr pažēlos dēliņu un nosodīs tevi par to, ka tu viņu sāpini.

Viņš var uzvesties dīvaini. Jā… Pavēro, kā viņš uzvedas mammas klātbūtnē. Vai viņš atkal kļūst par to mazo puisīti, kas bija pirms 20 gadiem?

Viņš sagaida to, ka tev viņa mamma patiks tikpat ļoti kā viņam. Viņa ir pats, pats labākais, gādīgākais un mīļākais cilvēks! Vismaz viņš tā domā… Un grib, lai tā domā arī tu… Tas var novest arī līdz tam, ka viņš sāks salīdzināt tevi ar mammu – to, kā tu gatavo, gludini un rūpējies par viņu.

Viņš ir izlutināts. Viņš zina, ka mammīte viņam sagādās visu, ko viņš lūgs. Un viņš arī nekautrējas to izmantot. Nez, vai viņš pats maz apmaksā savu telefona rēķinu…

Viņa ierodas nebrīdinot. Jūs sēžat vakarā viņa dzīvoklī, skatāties filmu (vai esat nokļuvuši jau līdz interesantākām lietām), kad pēkšņi pa durvīm iebrāžas viņa mamma. Jā, viņai ir sava atslēga, un viņa vienkārši iedomājās par to, ka dēliņam varētu būt tukšs ledusskapis. Protams, rūpes ir jaukas, bet… Mazliet privātuma, lūdzu.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete,

Avots: Cosmopolitan.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.