14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

TESTS: Izvēlies ķeltu mezglu un uzzini, ko tas vēsta par tavu iekšējo spēku

 

  1. Dzīvības koks

Jūsos slēpjas milzīgs potenciāls. Jūsu saknes stiepjas dziļi zemē, jūs cienāt stabilitāti un stingri stāvat uz kājām. Jums vajadzētu iemācīties smelties enerģiju no pašas zemes – staigājiet basām kājām, biežāk uzturaties pie dabas, un jūs redzēsiet, kā jūsu dzīve kļūst spilgtāka, piepildītāka un apzinātāka. Sargiet savu muguru un jostas vietu.

  1. Iekšējā uguns

Jūs izvēlējāties mezglu, kurā attēlots uguns un fenikss. Šis mītiskais putns spēj atdzimt no pelniem, sākot savu dzīvi no jauna, no baltas lapas. Jūs esat ļoti ambiciozs, pilns enerģijas un kaisles. Jums iekšā deg uguns, taču esiet uzmanīgi – šī stihija spēj iznīcināt visu savā ceļā. Paudiet savu ugunīgo dabu radošumā, bet ikdienas dzīvē iemācieties prasmi valdīt pār sevi, mērenību un iekšējo tīrību, un liktenis par to jūs apbalvos.

  1. Lielais drakons

Zemes gars runā ar jums. Jums ir milzīgs potenciāls, lai kļūtu par vienu veselumu ar dabu, rastu harmoniju ar savu iekšējo un ārējo pasauli. Jūs varat sniegt prieku citiem, mācīt viņus un veicināt viņu attīstību. Līdzko jūs apzināties savu spēku, jūs spējat mainīt visu, kas jūs neapmierina. Jūs esat neticami jūtīgs un garīgs cilvēks.

  1. Pentakls

Jūs izvēlējāties spēcīgu aizsardzības un personīgā spēka simbolu. Tas nozīmē to, ka pašreizējā dzīves brīdī jums ir jāatrod līdzsvars starp jūsu garīgo un fizisko spēku. Jums ir jāatrod ceļš pašam pie sevis. Jums ir liels potenciāls, iespējams, pat ekstrasensorās spējas. Jūsu simbols ir līdzīgs piecstaru zvaigznei, bet jūsu sirds spilgta un karsta. Veselības jautājumos pievērsiet uzmanību aknu attīrīšanai.

  1. Kaķa mezgls

Jums piemīt kaķim raksturīga grācija un ātrums. Jūs esat ļoti elastīgs cilvēks, tomēr jūs necietīsiet spiedienu un agresiju. Jums patīk sajust, ka par jums rūpējas un sargā. Pa dzīvi jūs ejat viegli un pārliecinoši. Jo labāk jūs iepazīsiet sevi, jo labāk varēsiet saprast apkārtējo pasauli un citus cilvēkus.

  1. Dievišķā saulespuķe

Jūsu sirds ir atvērta grāmata. Jūs izstarojat siltumu un labvēlību. Jūs rūpējaties un atbalstāt citus, spējat būt labākais draugs visiem. Saglabājiet savu pozitīvo gara stāvokli un nekad nezaudējiet ticību labajam. Rūpējieties par savu ķermeni, īpašu uzmanību pievērsiet ceļgaliem. Apgūstiet elpošanas tehnikas, tas palīdzēs jums atslābināties un saglabāt iekšējo harmoniju.

Ja jums patika šie simboli, jūs varat tos nēsāt kā amuletus vai zīmējumu uz ķermeņa. No tā šo simbolu ietekme uz jums pieaugs, pastiprinot jūsu dominējošās īpašības.

 

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.