3.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Dziedātāja Adele salauž savu Grammy balvu divās daļās, lai pusi atdotu dziedātājai Beyonce

 
Youtube.com ekrānšāviņš

„Es nevaru tā vienkārši pieņemt šo balvu… Albums „Lemonade” bija tik monumentāls, pārdomāts, skaists un elpu aizraujošs… Beyonce, mēs to novērtējam. Tu esi mūsu gaisma!” Grammy balvas par gada labāko albumu saņemšanas brīdī izteicās britu dziedātāja Adele.

Viņa uzskata, ka amerikāņu dziedātājas Beyonce albums „Lemonade” bija pelnījis iegūt šo balvu vairāk nekā pašas albums „25”. Tieši tāpēc viņa izlēma šo nozīmīgo apbalvojumu dalīt ar Beyonce uz pusēm. Vēlāk, aizkulisēs Adele komentēja: „Es uzskatu, ka šis bija viņas gads. Ko, pie velna, viņai ir jāizdara, lai saņemtu „Gada labākais albums” balvu?”

„Es atceros, kā 11 gadu vecumā, es, kopā ar draudzenēm, meklējām dziesmu, ko izpildīt. Es laikam ierosināju „Spice Girls”, un tad draudzenes ieminējās par dziesmu „No No No”, ko izpilda „Destiny’s Child”. Es atbildēju noliedzoši.

Es atceros, kā es jutos izdzirdot to dziesmu… Es momentāli iemīlējos viņā [Beyonce]. Tas, kā es jutos, kad pirmo reizi izdzirdēju „No No No”, bija tieši tāpat, kā es jutos pirmoreiz izdzirdot „Lemonade”. Visi citi mākslinieki, kas man nozīmē tik daudz, ir jau miruši,” tā teica Adele.

Skaists žests, vai ne?

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Independent.co.uk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.