2.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Tev uz plaukstas veidojas burts „M”? Lūk, ko tas nozīmē!

 

Iespējams, ka tu jau daudz reižu esi pētījusi savas rokas līnijas. Bet, vai tu kādreiz esi pamanījusi to, ka dzīves, likteņa, sirds un prāta līnija dažiem krustojas tā, ka veidojas burts „M”? Tā ir unikāla likteņa zīme, kas norāda uz to, ka to cilvēku dzīvē sagaida panākumi un veiksme.

Vispirms atrodi dzīves līniju: Ar savu izliekumu tā it kā atdala īkšķi no pārējiem pirkstiem. Tā var gan sadalīties uz pusēm, gan veidot atzarojumus.

Tagad sameklē prāta līniju: tā iet pāri plaukstai pa vidu. Sākas gan tā vai nu kopā ar dzīves līniju, vai nu tai blakus.

Tagad sarežģītākais – atrodi mazu līniju ( likteņa līniju). Tā nav visiem, tāpēc arī „M” burts nav visiem. Likteņa līnija ir pavisam maza un diezgan vertikāla. Ja tā ir ļoti izteikta, tad arī liktenis tavu dzīvi ietekmē spēcīgi. Ja, nē, tad tu pati kontrolē savu dzīvi.

Pēdējā līnija, kas veido „M” burtu, ir mīlestības līnija. Tā iet zem pirkstiem – sākot starp rādītājpirkstu un vidējo pirkstu, un beidzoties zem mazā pirkstiņa.

Ja tev izdevās ieraudzīt visas četras līnijas, tad tev dzīvē ir visas iespējas gūt panākumus un slavu. Tavs liktenis ir īpašs, tāpēc nelaid garām iespējas, kas tev tiek dotas!

 

Avots: Soulpost.ru

 

4 KOMENTĀRI

  1. Jauki, atradu sev burtu M uz plaukstas, tātad- nekādu slavu neesmu centusies iegūt,
    bet dzīves līnija gara,savu dzīvi kontroleju un mīlestības man pietiekoši pat šajā vecumā!

  2. Man M ir uz abam plaukstam.Dzive ir bijusi gadijumi ka vienigi veiksme ir glabusi mani.Domaju ka ari turpmak bus ta.Kaut gan dzili sirdi es ticu tikai pati sev un savam divam rokam. Bet varbut ka liela veiksme vel prieksa man? Kas to laizin.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.