12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Zilas? Rozā? Zaļas? Atrodi savai acu krāsai piemērotākās acu ēnas

 

Kas ir tava perfektā grima noslēpums? Tavai sejai piemērotu krāsu izmantošana. Noskaidro, kādas krāsas acu ēnas ir piemērotākās tieši tavai acu krāsai. Izcel savu skaistumu!

Zaļas acis

Gribi, lai tavs skatiens kļūst neaizmirstams? Izvēlies sārto acu ēnu toņu paleti. Sarkanā un zaļā ir pretējas krāsas, tāpēc kopā tās burtiski uzliesmo.

Tā kā tradicionāli sarkanā krāsa nav īsti labs variants, tad izvēlies piesātināti rozā un violetos toņus. Ja tu dod priekšroku neitrālām ēnām, izvēlies maigi rozā vai rozīgi zeltainu.

Brūnas acis

Zini, tev ir paveicies! Pasaulē visbiežāk sastopamā acu krāsa ir arī neitrālākā. Tas nozīmē, ka tai piestāv gandrīz viss!

Dienas grimam izvēlies zeltainus toņus. Savukārt, vakara grimam izvēlies sudrabainus, zilos safīra un violetos ametista toņus.

Zilas acis

Tev piemērotākā krāsa ir oranža! Netici? Atgriezies pie krāsu apļa. Zila un oranža krāsa ir pretējas, tāpēc, esot kopā, tas viena otru paspilgtina.

Tā kā oranžas acis var krāsot tikai uz kādu baismīgu karnevālu, ikdienas acu ēnām izvēlies oranžus toņus – persika, šampanieša, vara, rūsas.

 

Protams, augstāk minētās krāsas ir tikai trīs acu pamatkrāsas. Tev vienkārši ir jāsaprot, kura no šīm krāsām vistuvāk atbilst tavējai, un tādas krāsas ēnas tev arī piestāvēs.

 

Avots: Health.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.