1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Burvju vārdiņu horoskops: Kas jāpasaka, lai “atslēgtu” katru zodiaka zīmi?

 

Sexy couple in an intimate situation with piano by artur k on 500px.com

Lai izveidotu savstarpēju sapratni un nosargātu jūtas, ir ļoti svarīgi iemācīties atrast pareizos vārdus. Labas lietas notiek tad, kad partneris zina, ka tu viņu augstu vērtē.

Tā var būt gan atzinība, gan kompliments vai koķeti glaimi. Pats galvenais – no vīrieša nevajag prasīt kaut ko konkrētu. Svarīgi atrast pareizos vārdus, lai panāktu sapratni un saglabātu mīlestību!

Katras Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir savi (slepeni) iecienītākie komplimenti, kurus dzirdēt ir vispatīkamāk. Uzzini, kuri tie ir!

AUNS

“Satriecoši! Nekad neesmu redzējusi, ka kāds spētu kaut ko tādu!”

Mērķtiecīgais, enerģiskais, ideju pilnais Auns ir jebkuras komandas līderis. Viņam ir svarīgi, lai viņu atzītu par pirmatklājēju un jaunu ceļu gājēju, kura iniciatīvas vienmēr tiek pamanītas. Vienkārši atgādini viņam: neviens nav tāds, kāds ir viņš!

VĒRSIS

“Cik skaisti un jūtīgi!”

Neviens cits tik augstu nevērtē šīs zemes skaistumu kā Vērsis. Viņš saskata unikālas emocijas praktiski visā. Ja viņam sagribējies padalīties savos novērojamos ar tevi, neatstāj šo atklātību bez ievērības.

DVĪŅI

“Ko pamēģināsim nākamreiz? Kas tev ienācis prātā?”

Dvīņi ir universāls kustības un jaunu ideju avots. Dvīņu degviela ir radoša darbība. Tāpēc jāatbalsta viņu tieksme radīt kaut ko unikālu un iedziļināties tajā ar visu sirdi un dvēseli.

VĒZIS

“Varbūt paliksim šovakar mājās, es pagatavošu vakariņās kaut ko garšīgu.”

Neskatoties uz to, ka mājas miera mīļotājs Vēzis arī pats lieliski gatavo, ceļš uz viņa sirdi tomēr iet caur vēderu. Jo vairāk rūpju izrādīsi, jo vairāk uzmanības viņš tev dāvās.

LAUVA

“Nevaru beigt par tevi sajūsmināties!”

Iespējams, neviens cits tik ļoti augstu nevērtē panākumus un savai personai veltītu uzmanību kā Lauva. Kamēr tavi komplimenti nāks no sirds, viņš dievinās tevi kā savu vienīgo karalieni.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.