1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Esi uzaicināta uz kāzām? Ir sešas lietas, ko tev nevajadzētu tajā dienā darīt

 

Vai tu kādreiz esi saņēmusi uzaicinājumu uz kāzām un sapratusi, ka tā tev būs pirmā reize šādā pasākumā? Ko vilkt? Ko nevilkt? Ko drīkst un ko nedrīkst darīt? Jā, kāzu diena nav stresa pilna tikai galvenajiem pasākuma vaininiekiem. Zemāk ir apkopotas sešas lietas, no kurām kāzu viesim svētku dienā labāk izvairīties.

Vilkt baltu apģērbu

Pat, ja tērps neizskatās pēc kāzu kleitas, pat, ja krāsa nav tīri balta, vilkt baltu apģērbu ir nepareizi (izņemot gadījumus, ja ielūgumā ir norādīts, ka drīkst vilkt baltu). Tas viss liks domāt, ka tu mēģini konkurēt ar līgavu un piesaistīt apkārtējo uzmanību.

Ņemt līdzi otro pusīti (bez aicinājuma)

Kāzās viss ir izrēķināts un saplānots līdz sīkākajai detaļai. Ja tu bez aicinājuma uz svinībām ieradīsies kopā ar savu jauno draugu, visticamākais radīsies lielas problēmas ar viesu sasēdināšanu pie galda un papildus izmaksas. 

Ja ielūgumā ir norādīts, ka uzaicināta esi tu un tavs partneris, tad viss ir kārtībā. Ja, nē, tad vienkārši ierodies viena.

„Pielipt” pie jaunā pāra

Kāzu dienā pārim uzmanības netrūkst. Katrs viesis grib pārmīt ar viņiem vismaz vienu teikumu. Iedomājies, cik apnicīgi būtu, ja viens cilvēks atrastos tev blakus visu dienu?

Kāzas ir lieliska vieta, kur iepazīties ar jauniem cilvēkiem (arī brīviem vīriešiem!), tāpēc izmanto iespēju!

Piedzerties

Jā, jā, runā, ka kāzas ir vieta, kur par brīvu pieēsties un sadzerties. Bet tā nav! Neaizmirsti ievērot pieklājīgas uzvedības normas. Diez vai tu vēlēsies pēc laika atskatīties uz fotogrāfijām un neko no tā neatcerēties. + Diez vai jaunais pāris būs priecīgs, ja tu viņu īpašajā dienā uzvedīsies neadekvāti.

Bojāt citu īpašumu

Saplīsa glāze? Gadās. Salūza krēsls/ galds? Ne tik bieži… Atceries, tu esi svešā vietā.

Tāpat varbūt kādam jautra šķiet automašīnu numurzīmju mainīšana vietām un apavu noslēpšana. Bet ir skaidri zināms, ka mantu īpašnieki par tādu rīcību nebūs sajūsmā.

Agri pamest svinības

Atvadīšanās no jaunā pāra svinību dienas vidū varētu rosināt domas par to, ka tev kāzas nepatika.

Ja nu tev tiešām ir jādodas, tad neej pie jaunā pāra, nesaki, ka dodies projām. Vienkārši klusiņām pamet svinību vietu un paskaidrojumus/ atvainošanos atstāj vēlākam laikam. Protams, tas ir iespējams tikai tad, ja kāzas ir lielas.

 

Avots: Businessinsider.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.