Sastāvs:

250 g šokolādes (smalki sakapāta vai jau gatavie gabaliņi)

200 g miltu

185 g cukura

125 g mīksta sviesta

2 olas

1,5 tējkarotes cepamā pulvera

1 tējkarote vaniļas ekstrakta

¼ tējkarote sāls

Pagatavošana:

Sasijā miltus kopā ar sāli un cepamo pulveri.

Ar mikseri saputo cukuru, vaniļas ekstraktu un sviestu. Tad pa vienai pieputo olas. Kad tas izdarīts, pievieno klāt sagatavotos miltus. Kopējai masai pievieno šokolādes gabaliņus.

Kad mīkla gatava, sarullē to „desiņā”, ietin cepamajā papīrā un ieliec ledusskapī uz aptuveni divām stundām.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem un apklāj plāti ar cepampapīru. Mīklas „desiņu” griez aptuveni vienu cm biezās šķēlītēs un izkārto uz plāts. Ievēro intervālus, jo cepšanās laikā cepumi izplūdīs.

Cep aptuveni 15 minūtes, līdz cepumi ir kļuvuši viegli zeltaini.

 

Labu apetīti vēl Dieviete Diāna

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?