15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Tests. Izvēlies pušķi un uzzini, ko nesīs pavasaris!

 

Ja izvēlējies pušķi Nr.1, gatavo otas, krāsas un molbertu, deju kurpes vai datoru. Tev pavasarī gaidāms radošs pacēlums un to labāk nelaist garām, īpaši tad, ja par radošu darbu domāts jau sen. Tver mirkli!

Ja izvēlējies pušķi Nr.2, pavasaris gaidāms kaislīgs, emociju virpulis var nogāzt no kājām un pāršļākties pāri kā devītais vilnis, turklāt Indijas okeānā, nevis salīdzinoši rāmajā Baltijas jūrā. Žēl tikai, ka kaislība neturpinās mūžīgi, – to vērts atcerēties, lai atplūdi nav pārāk sāpīgi.

Ja izvēle krita uz pušķi Nr.3, tev uzradīsies pielūdzējs, turklāt tik uzmanīgs, ka palikt vienaldzīgai nebūs ne mazāko iespēju. Ja jau ir attiecības, tad tajās gaidāms patīkams pavērsiens, kad viens otru ieraudzīsiet kā no jauna. Pielūdzējs gan nav izslēgts arī šādā gadījumā, tad gan nāksies izšķirties, kuram dot priekšroku…

Ja izvēlējies pušķi Nr.4, tevi gaida pārsteigums, – kas tāds, ko pat nespētu iedomāties un prognozēt. Interesants eksperiments, pilnīgi negaidīts pagrieziens dzīvē. Galvenais nepalaist to garām, tādēļ neatsakies no jauniem iespaidiem un piedzīvojumiem!

Izvēloties pušķi Nr.5, tev priekšā stāv ceļojums. Iespējams, ne gluži tik garš, kā gribētos – pēc nogurdinošās ziemas gribētos kārtīgi atpūsties, vai ne? Tomēr ar to pietiks, lai izvēdinātu galvu un gūtu jaunus iespaidus.

Ja izvēle krita uz pušķi Nr.6, pavasaris nāks ar jaunumiem, pieaugumu un papildinājumu, turklāt tas var būt gan ģimenes pieaugums, gan jūtami biezāks maciņš. Kas tieši – to gan pareģot nav mūsu spēkos.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.