1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Zāļu tējas maisījums Detox, pavasara organisma attīrīšanai un mundrumam, iesaka farmaceite Baiba Liepiņa

 

Laiks pavasara lielai tīrīšanai un atbrīvoties no liekā! Tas attiecas uz ķermeni, miesu, garu un domām, ne tikai uz mūsu apkārtni, vietu, kur dzīvojam. Ķermenis, kas ir noguris un uzkrājis lieko ziemā, arī vēlas no tā atbrīvoties, ne tikai domās, bet arī darbībās. Tuvojoties pavasarim tas ir ļoti aktuāli cilvēkiem, un visi grib atrast labāko veido, kā pavasari sagaidīt formā un skaisti, bez noguruma pazīmēm. Tāpēc farmaceite Baiba Liepiņa iesaka šo dabīgo detoksikācijas Detox tēju komplektu uz pavasari organisma attīrīšanai, kā organisma attīrošo kūri, kas veicina toksīnu izvadīšanu, uzlabo vielmaiņu stiprina organismu, uzlabo ādas stāvokli un dod mundrumu. Šajās 100% dabīgo augu tējās Detox Slimming (slaidinošs efekts) un Detox Cleansing (attīrošs efekts) ir spēcīgs augu valsts maisījums, kas ir bagāts ar vērtīgām uzturvielām un vitamīniem. Kuras palīdz aknu, nieru darbībai, ir diurētiskas, novērš vēdera uzpūšanos, lieliski attīra asinis, satur E un C vitamīnus, attīrīt organismu, mazina celulīta izpausmes. Šo tēju maisījumi Detox sevī ietver zaļo tēju, nātru lapas, sarkano tēju, fenheli, pieneni, dadža sakni un daudzus citus augus, kas labi palīdz attīrīt organismu un stiprināt to.

Visiedarbīgāk būs, ja lietosiet augu tējas maisījumus, nevis tikai atsevišķu augu tējas novilkumu, bet tējas sastāvu, kurā ietilpst vairāki augu maisījumi, stāta Farmaceite Baiba. Dzerot šīs attīrošās tējas, rēķinies, ka nāksies biežāk apmeklēt labierīcības, kas ir tikai normāli, no organisma izvadot lieko un attīroties.

Viens no iecienītākajām detoksikācijas veidiem vienmēr ir bijušas un būs tējas. Tējas lietošana, kas paredz organisma attīrīšanu ir arī viens no veselīgākiem veidiem, nenodarot ļaunumu savam organismam ir zāļu tējas maisījumi, stāsta Farmaceite Baiba. Svarīgi ir attīrīt organismu, zaudēt svaru nenodarot kaitējumu veselībai, uzsver Farmaceite.

Atgūsti dzīves prieku un uzlabo savu pašsajūtu pēc ziemas, uzņemot vitamīniem bagāto tēju, kas arī veiks attīrošo, atjaunojošo efektu, pabaros ādu, šķels taukus un dos mundrumu, kā arī atgūsi dzīvesprieku! Jaunums, kas arī tagad ir ienācis Latvijā un gūst atzinību. Iesaka farmaceite Baiba Liepiņa, tējas pašreiz nopērkamas šeit.

Šādu tējas maisījumu kompleksu Detox Slimming un Detox Cleansing Farmaceite Baibai, iesaka lietot komplektā 2mēnešus pēc kārtas, lai vēlamais rezultāts būtu efektīvs. Kā arī, gūst labus rezeultāus iespējams mēneša laikā -7kg. Nevajadzētu aizrauties arī ar pārmērībām, kā saka ’’kas par daudz, tas var būt pa skādi’’. Dzerot šīs Detox tējas regulāri var gūt labus rezultātus un tad iesaka organismu atpūtināt uz 1-2 mēnešiem un droši atkal varam lietot šo Detox tējas maisījumu. Kā jebkura tēja, tējas maisījumu nevajadzētu lietot ilgāk par norādīto laiku, un tad nomainīti uz citām tējām. Pēc šādas attīrošas Detox kūres, iesaku lietot augļu tējas, kā arī ūdeni ar augļiem citroni, greipfrūtu, dzērvenes un var izmantot arī gurķa šķēles.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.