6.4 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Mans tievēšanas stāsts – lasītāja Dace dalās savā pieredzē par Detox tējas kūri

 

 

“Viss sākās, pirmkārt, ar domu, ka nu jau ziema iet uz galu un pavasaris sveicina, bet esmu tikusi pie ziemas kilogramiem, no kuriem nu ir jāatbrīvojas. Neesmu piekritēja nekādām dietām, par to varu teikt pilnīgi atklāti, un dzert tabletes – paldies, nē. Vai es aktīvi sportoju? Pašlaik tikai domās, bet esmu apņēmusies pievērsties kaut kam aktīvākam līdz ar silto laiku, jo izbraucieni ar riteni ir mans vaļasprieks. Ikdienā mana darba diena paiet sēžot un veroties datora ekrānā – pilnīgi noteikti darbs nav saistīts ar fiziski aktīvu rosīšanos.

Tā pat kā daudzas sievietes, arī es sociālajos tīklos sekoju līdzi lapām, kuras paredzētas tieši sievietēm. Pavisam nejauši uzdūros “Detox” tējas piedāvājumam “Detox Slimming” un “Detox Cleansing”. Tad nu apņēmības pilna arī nolēmu iegādāties šo tējas kursu. Saņemot gaidītās tējas, biju patīkama pārsteigta. Tēja ir patiešām laba ar patīkamu aromātu. Pie mums pārsvarā cilvēki pieraduši ir kaut ko sabērt maisiņos un tirgot. Bet šeit tomēr ir jāsaka, cepuri nost, pat atļāvos nofotogrāfēt un padalīties ar foto. Bet labākais vēl sekos. Dzeru šīs tējas, un, lūk rezultāts, kas mani iepriecināja (foto).

 

Varu teikt, ka beidzot ir kaut kas pieejams arī mums, sievietēm, kurām ir svarīgi izskatīties lieliski. Tām, kuras vēl domā, varu teikt JĀ šim pirkumam. Dzeru četras tasīties dienā šo tēju – divas Slimming un divas Cleansing tējas. Un es noteikti sasniegšu savu vēlamo svaru – 66 kilogramus. Protams, es ēdu diezgan haotiski, bet par to tuvākā laikā vajadzētu padomāt. Ar prieku dalos savā pieredzē, lai mēs, sievietes, esam skaistas, vieglas un, lai mūs pēc iespējas biežāk var vairāk redzēt kleitās. Iegriežam dzīvi, dāmas, lai veicas Jums un arī man! Līdzi šim vieglumam man sāk sekot daudzas idejas un virsotnes, ko vēlos iekarot.”

Iegādāties šo produktu iespējams šeit.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.