1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Apēd šo augli tukšā dūšā un nedēļas laikā zaudē līdz pat 2 kilogramiem!

 

Slim woman in white underwear and measure around her body on isolated background. by Oleg Evseev on 500px.com

Šī augļa pārsteidzošo efektu uz organismu ir grūti nepamanīt. It īpaši tad, ja to apēd tukšā dūšā. Īsā laikā zaudēt pāris kilogramus palīdzēs mazais, pūkainais kivi!

Šāda veida vienkāršā diēta palīdzēs tev attīrīt organismu, sadedzināt pāris lieko kilogramu, nezaudējot muskuļus. Tāpat kivi palīdzēs tev organismā atjaunot ziemas laikā iztukšotos vitamīnu krājumus!

Kivi satur dabisko „tauku dedzinātāju” – karnitīnu. Tāpat tajā ir diezgan daudz C vitamīnu, šķiedrvielu, flavonoīdu, antioksidantu un maz kaloriju! Šis auglis ir ideāli piemērots atslodzes dienām.

Ja tev nav problēmu ar kuņģi, tad ir veselīgi apēst vienu kivi tukšā dūšā. Ir cilvēki, kas to ēd ar visu mizu, jo arī tajā ir daudz veselīgu vielu. Taču var ēst arī bez mizas, un tu jutīsi, kā tavs ķermenis tiek piepildīts ar enerģiju un možumu!

Auglis palīdz attīrīt kuņģi un tikt vaļā no „pārēšanās sindroma”. Kā izrādās, bieži vien nekontrolējama apetīte rodas dažādu vielu un vitamīnu organismā nepietiekamības dēļ. Tā kā, nākamreiz, kad jūti, ka gribi pārēsties, apēd kivi.

 

Avots: Mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.