19.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Horoskops: Pieci iemesli, kāpēc Ūdensvīrs attiecībās ir lielisks partneris

 

Aquarius by Taya Iv on 500px.com

Ūdensvīrs ir netradicionālākā horoskopa zīme, tāpēc to ir diezgan viegli pamanīt starp citiem. Viņi ir gudri, noslēpumaini, sabiedriski un lieliski partneri! Kāpēc?

Viņi ir ļoti gudri

Kad viņus kaut kas interesē, viņi izpētīs katru šīs tēmas sīkumu. Viņu kāre pēc jaunām zināšanām padara viņus par lieliskiem partneriem, jo ar viņiem nekad nebūs jādomā, par ko runāt. Viņi noteikti zinās, par ko runāt ar taviem vecākiem, draugiem vai nejauši satiktiem svešiniekiem uz ielas.

Viņi izvairās no konfliktiem

Ūdensvīri ir būtnes, kas vienmēr cenšas ieturēt neitrālu pozīciju un cieņu pret citiem cilvēkiem. Viņi vienmēr centīsies izvairīties no konflikta. Ne jau tāpēc, ka būtu pasīvi, bet gan tāpēc, ka viņi savu jūtu un nervu saudzēšanu uzskata par prioritāti. Viņiem nav laika muļķībām, tāpēc labāk laiku, ko varētu strīdēties, izmantos lietderīgāk. Viņi vienmēr pateiks, ko domā, un pie tā arī savu strīda daļu noslēgs.

Viņi ir neatkarīgi

Katram cilvēkam ir vajadzīgs Ūdensvīrs, bet ne katrs ir vajadzīgs pašam Ūdensvīram. Viņu neatkarība parādās visās dzīves situācijās. It īpaši karjerā. Ūdensvīrs nebūs ne no viena atkarīgs, tāpēc gatavojies no darba viņu sagaidīt pat nakts vidū. Arī finanšu ziņā viņi nevienam neko nelūgs, un dzīvos tā, kā līdzekļi to atļauj.

Viņi ir praktiski

Ja tu vēlies partneri, kurš tic vienradžiem un varavīksnēm, un tai pat laikā ir ar piezemētu un praktisku dabu, izvēlies ūdensvīru. Ja tev ir tieksme pārāk tērēties vai „šaut pār strīpu”, Ūdensvīrs būs tavs līdsvars. Viņi vienmēr visu pārdomā un neveic pārgalvīgus lēmumus. Tāpat viņiem nepatīk visu darīt pēdējā brīdī, tāpēc, ja vēlies kaut kur ar Ūdensvīru doties, pabrīdini viņu laicīgi.

Viņi tevi nomierinās

Ūdensvīrs ir lielisks partneris tiem, kam ir nosliece uz trauksmes lēkmēm. Ja tu vēlies kādu, kas pateiks vairāk kā „viss būs labi”, tad Ūdensvīrs ir tas, kas tev ir vajadzīgs. Viņš vienmēr zinās, ko pateikt. Un bieži vien runā caur vieglumu un humoru. Viņi lieliski prot palīdzēt atrisināt emocionālās problēmas.

 

Avots: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.