4.7 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Lūk, kas ir jāatceras, kad dzīvē viss iet ne tā, kā vajadzētu…

 

Books by Dorota Górecka on 500px.com

Mēdz būt dzīvē tādi brīži, kad šķiet, ka viss nenotiek tā, kā gribētos. Vai nu tās ir problēmas ar veselību, finansēm, strīdi ģimenē ar vīru, bērniem… Fakts ir tāds, ka problēmas ir mums visiem, un laime nav tad, kad problēmu nav vispār. Tas ir tad, kad tu proti tikt ar tām galā. Lūk, ko būtu vērts atcerēties:

1.Sāpes ir daļa izaugsmes procesa

Dažkārt dzīve aizver durvis, tāpēc ka ir laiks ir doties uz priekšu. Un tas ir labi, tāpēc ka mēs bieži vien nesākam kustēties, kamēr apstākļi nespiež to darīt. Kad pienāk grūti laiki, atgādini sev, ka nevienas sāpes nav bez iemesla. Bīdies projām no tā, kas tev sagādā sāpes, bet nekad neaizmirsti mācību, ko gūsti.

2.Dzīvē viss ir laicīgs

Vienmēr, kad līst lietus, tu zini, ka reiz tas beigsies. Katru reizi, kad tu gūsti savainojumu, tas sadzīst. Pēc tumsas vienmēr nāk gaisma… Lai gan šīs ir tādas pašsaprotamas lietas, tev tāpat gribas domāt, ka tumsa ilgs mūžīgi. Bet tā nebūs. Nekas nav mūžīgs.

Tāpēc, ja tagad dzīvē viss ir labi, baudi to. Arī tas nebūs mūžīgi. Ja viss ir slikti, nesatraucies. Arī tas nebūs mūžīgi. Tas, ka tagad dzīvē nav viegli, nenozīmē, ka tu nedrīksti smieties vai ik pa brīdim priecāties.

3.Satraukumi un žēlabas neko nemainīs

Tie, kas visvairāk žēlojas, vismazāk iegūst. Vienmēr ir labāk pamēģināt izdarīt kaut ko vairāk un piedzīvot neveiksmi, nekā nemēģināt neko. Ja tu zaudē, nekas nebeidzas. Viss beidzas, ja tu tikai turpini žēloties. Ja tu kaut kam tici, turpini mēģināt. Neļauj pagātnes ēnām aizmiglot tavu gaišo nākotni. Tava sūdzēšanās par vakardienu, nepadarīs rītdienu gaišāku.

4.Tavas rētas ir tava spēka simbols

Nekad nekaunies no rētām, ko tev atstāj dzīve. Rēta nozīmē to, ka sāpju vairs nav un brūce ir sadzijusi. Tas nozīmē, ka tu esi uzveikusi sāpes, guvusi mācību, kļuvusi stiprāka un gājusi uz priekšu. Neļauj savām rētām turēt tevi kā ķīlnieku. Tu nevari rētām likt pazust, taču tu vari mainīt to, kā tu uz tām skaties. Skaties uz tām kā uz trofeju.

5.Katra cīņa ir solis uz priekšu

Dzīvē pacietība nav vienkārša gaidīšana. Tā ir spēja saglabāt mieru un turpināt strādāt pie saviem mērķiem. Ja tu kaut ko sāc, tad ej līdz galam. Citādāk startam nav jēgas. Jā, varbūt uz brīdi tu zaudēsi stabilitāti un tev nāksies izkāpt no komforta zonas, taču tu nezināsi, vai tas ir tā vērts, ja nemēģināsi. Pat, ja kaut kas neizdosies, tas būs solis uz priekšu. Tu būsi iemācījusies nākotnē vairs nekāpt uz tā paša grābekļa.

6.Citu negatīvisms nav tava problēma

Esi pārliecināta par sevi. Smaidi, kad citi mēģina tevi uzvarēt. Kad citi par tevi runā sliktu, paliec tu pati. Neļauj svešām runām mainīt to, kas tu esi. Neuztver visu pārāk personiski, pat tad, kad tas šķiet personiski. Nedomā, ka citi kaut ko dara tevis dēļ. Viņi to dara sevis dēļ. Laid citu negatīvismu gar ausīm. Tici sev.

7.Labākais, ko tu vari darīt, ir turpināt kustēties

Nebaidies dusmoties. Nebaidies no jauna mīlēt. Neļauj plaisām tavā sirdī pārvērst to gruvešos. Saproti to, ka tavs spēks pieaug katru dienu. Atceries to, ka drosme ir skaista. Atrodi savā sirdī to, kas liek citiem smaidīt. Atceries, ka tev dzīvē nevajag pēc iespējas vairāk cilvēku, bet gan tikai tos, ko tu vari saukt par tuvākajiem draugiem. Atceries, ka Visums vienmēr dara to, kas ir pareizi. Atzīsti, kad tev nav taisnība, un gūsti no tā mācību.

Vienkārši turpini būt tu pati. Turpini augt. Turpini kustēties.

 

Avots: Cluber.com.ua

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.