8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Gribi izskatīties lieliski? Nepieļauj šīs desmit vienkāršās stila kļūdas

 

Lai izskatītos lieliski 24/7, ir jāiegulda ne mazums pūļu… Tieši tāpēc ir diezgan sāpīgi noraudzīties uz sievietēm, kas tiešām cenšas un vēlas izskatīties labi, bet pieļauj kādu kļūdu….

1.Gatavošanās pēdējā brīdī

Krūze ar aukstu kafiju vienā rokā, matu ķemme otrā, un viens jautājums galvā: „Ko man šodien vajadzētu vilkt?” Tā ir lieliska recepte, ja vēlies nokavēt darbu. Tu nevari izskatīties lieliski, ja steidzies un nesaproti, ko dari. No tā var izvairīties, ja jau iepriekšējā vakarā izdomā, ko vilksi.

2.Ģērbšanās neatbilstoši laikapstākļiem

Patīk valkāt plānās zeķubikses, kad ārā ir -15 grādi? Tas vienkārši nav skaisti (kur nu vēl silti). Labāk parūpējies par savu veselību un izvēlies apģērbu, kas konkrētos laikapstākļos būtu piemērotākais. Ārā līst? Uzvelc stilīgus gumijas zābakus!  Ārā ir silta pavasara diena? Nevelc biezo ziemas pufaiku.

3.Ģērbšanās neatbilstoši notikumam

Augstpapēžu apavi noteikti nederēs pastaigai pa lauku ceļu, tāpat kā kokteiļkleita izskatīsies muļķīgi ofisā. Šādos gadījumos cena un zīmols nav svarīgs. Vienkārši nepareiza apģērba uzvilkšana konkrētā situācijā var izbojāt visu tavu tēlu un centienus izskatīties lieliski.

4.Apģērbs, kas neatbilst tavai figūrai vai izmēram

Noteikti katrai no mums skapī ir tāds džinsu pāris vai kleita, kurā mēs kaut kad ceram „ielīst”. Galvenā kļūda, ko ar šādu apģērba gabalu nepieļaut, ir – nevilkt to ātrāk nekā tas patiesi ir iespējams un izskatās labi. Daudzu sieviešu kļūda ir tā, ka viņas izvēlas apģērbu, kas ir izmēru par mazu, un tas viņām liek izskatīties „lēti” un nevīžīgi.

5.Sīkas nepilnības

Saburzīta blūze, caurums zeķubiksēs, tonālā krēma traips uz džempera apkakles, kaķu spalvas uz mēteļa… Tu pati vari šīs lietas ignorēt, un cerēt, ka citi tās nepamanīs.  Taču labāk būtu šīs sīkās nepilnības novērst un izskatīties lieliski.

6.Aksesuāru nepietiekamība

Tu vari izskatīties šiki arī vienkāršos džinsos un džemperī. Viss ir atkarīgs no aksesuāriem. Taču tie ir jāprot izvēlēties pareizi. Pietiks ar kaut ko vienu – šalli, jostu, auskariem vai kaklarotu. Lielisks imidža papildinājums vienkāršā dienā!

7.Apģērba audums

Sintētisks apģērbs varbūt arī ir lēts, taču tas tā arī izskatās. Tas burzās, ātri zaudē savu formu un ātri kļūst netīrs. Tā vietā, lai nopirktu divas sintētiskas blūzes, labāk nopērc vienu kvalitatīvu kokvilnas vai zīda blūzi. Tu redzēsi atšķirību gan vizuāli, gan pēc sajūtām.

8.Krāsu kombinācijas

Šis nav nemaz tik vienkāršs uzdevums. Krāsu kombinācijām ir jābūt harmoniskām un pārlieku neuzkrītošām. Ja tev nav laika un vēlēšanās studēt visu krāsu apli, atceries vienkāršu noteikumu: Kad izvēlies spilgtu krāsu, izvēlies piesātinātu toni: zilu, koraļļu, burgundijas, sarkanu un smaragdzaļu. Tāpat neaizmirsti par universālajiem parteļu toņiem. Nemaz nerunāsim par klasiku: balts un melns.

9.Dīvaini raksti

Izvēloties rakstus un zīmējumus, esi uzmanīga. Pat populārais leoparda raksts var izskatīties ļoti bezgaumīgi, ja to izvēlas nepareizā kombinācijā. Ja tu neesi pārliecināta par kādu rakstaino apģērbu saskaņošanu, labāk paliec drošajā zonā un izvēlies strīpas un punktiņus.

10.Nepareiza apakšveļas izvēle

Tu varētu teikt: „Kāda gan tam ir nozīme? To tāpat neviens neredz!” Un šeit tu kļūdies. Tas, kā tu jūties apakšveļā daudz nozīmē. Esi uzvilkusi jaunās, seksīgās mežģīņu biksītes, bet tās tev berž visās iespējamajās vietās? Tad nevalkā tās! Tas nav tā vērts! Tev ir jājūtas ērti. Pie tam, kvalitatīva apakšveļa spēj darīt brīnumus!

 

Avots: Brightside.me

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.