13.4 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Horoskops: Piecas zodiaka zīmes, ar kurām sekss ir neaizmirstams

 

Romantic moment in the bedroom by Cristian Negroni on 500px.com

Ne katra zodiaka zīme var lepoties ar augstu libido, taču tas it nemaz nenozīmē, ka tās gūst mazāku baudu seksā. Ja tu esi viens no tiem cilvēkiem, kas dievina seksu un labprāt ļaujas jauniem eksperimentiem, tad meklē sevi sarakstā zemāk:

Vērsis

Vērsis dievina mīlēt un gūt baudu, tāpēc nav pārsteigums, ka viņiem ir augsts libido. Ja tu patiesi mīli savu partneri, tad tu vari lēnām un baudpilni mīlēties pat visas nakts garumā. Jutekliskums Vērsim ir ļoti svarīgs, tāpēc seksa laikā viņš būs maigs un apbērs tevi ar karstiem skūpstiem un maigiem pieskārieniem.

Lauva

Koķetais un atvērtais Lauva liek par sevi manīt un raisa interesi. Viņu burvestībām ir ļoti grūti pretoties, un visi to arī zina. Viņu kaisle mīlestība pret dzīvi padara viņus par satriecošiem mīļākajiem. Tāpat viņi ir lieli izgudrotāji, un labprāt gultā izmēģina jaunu.

Skorpions

Skorpionu neatlaidīgā daba dara viņus super-seksuālus. Viņi ir viena no zīmēm, kuri liek agresijai strādāt viņu labā. It īpaši seksā… Viņu kaisle guļamistabā ir neizsīkstoša, un viņu partneri zina, ka Skorpions seksa laikā nepievils. Un liks jūtām mutuļot.

Strēlnieks

Strēlnieku enerģiskums piesaista daudz cilvēku. Viņi gultā ir entuziasma pilni un izbauda katru mirkli. Tā kā Strēlnieki ir arī dāsni cilvēki, viņi tevi gultā apdāvinās ar sajūtām, kādas tu neesi piedzīvojusi ar kādu citu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs piesaista apkārtējos ar savu oriģinalitāti. Nav svarīgi, vai Ūdensvīrs ir jau ilgstošās attiecībās vai uztur vienas nakts sakarus – sekss ar viņu ir neparasts un interesants. Viņi vienmēr gultā izdomā kaut ko jaunu, un viņu augstais libido liek partneriem pie viņiem atgriezties atkal un atkal.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.