-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

E-komercijas platforma Dalder.lv – atspēriena solis jauniem biznesiem

 

Visa mūsdienu sabiedrības komunikācija arvien vairāk notiek interneta vidē. Arī mūsu, kā patērētājas, ieradumi pieprasa iespēju mūsu iemīļotās preces un pakalpojumus iepazīt un iegādāties modernās un ērti lietojamās mājaslapās. Īpaši jaunas sievietes ir iecienījuši izmantot sociālos tīklus kā platformu, kurā mainīt, pirkt un pārdot preces, meklēt un piedāvāt darba vietas, reklamēt savu biznesu, kopumā sniegt un saņemt informāciju ļoti mobilā un dinamiskā veidā. Tas radījis pieprasījumu arī modernai un inovatīvai vietnei, kurā ievietot sludinājumus un reklamēt savu produktu. šāda vietne ir dalder.lv, kas ar savām funkcijām izkonkurē ne tikai Latvijas, bet arī ārzemju līdzīga tipa platformas.

Dalder.lv

E-komercijas platforma dalder.lv un tās veidotāji ir radījuši vietu, kur ne tikai ievietot savus sludinājumus, bet tajā pašā laikā izveidot un reklamēt savu uzņēmējdarbības profilu, kas darbojas kā mājaslapa. Tā ir iespēja sazināties un veidot sarunu ar saviem klientiem un virzīt savu uzņēmumu uz izaugsmi. Galvenā portāla priekšrocība ir iespēja ērti un lēti ievākt un nodot informāciju, ko šobrīd nepiedāvā neviens cits sludinājumu portāls. Viss ir radīts patērētāja ērtībai. Piemēram, jaunajai māmiņai ir iespēja savu hobiju padarīt par ienesīgu biznesu, un tieši dalder.lv sniedz visas iespējas veiksmīgam sākumam un sevis reklamēšanai.

Dalder vīzija paredz, ka sludinājumu izvietošana ir bez maksas, kas ir inovācija uz šī brīža tirgus fona. Vietnes funkcijas apvieno jau visiem labi zināmas lietas ar jaunām, daudz ērtākām: izcila filtrēšanas sistēma, pēc reģistrēšanās lietotāja profils var kalpot kā mājaslapa, inovatīva kuponu un akciju sistēma.

Tāpat arī ļoti nopietns uzlabojums ir iespēja redzēt pārdevēja profilu, kas nozīmīgi atvieglo priekšstata gūšanu par preci un būtiski samazina iespēju pirkt un pārdot zagtu preci.

Ir pieprasījums, ir piedāvājums

Sludinājumi patiesībā ir viens no ilgāk pastāvējušajiem reklāmas veidiem. Arī Latvijas iedzīvotāji aktīvi izmanto šo līdzekli, lai pirktu un pārdotu, tādēļ bija pienācis laiks radīt ērtu, mūsdienīgu un bezmaksas vietni šim nolūkam. Ja tā padomājam, daudzas lietas, ko izmetam vai neizmantojam, varētu tikt novirzītas kādam, kam tās nepieciešamas. Dažreiz pārāk daudz mēs krājam lietas, nevis sajūtas un pieredzes – izmantojiet dalder.lv sava noputējušā skapja izpārdošanai!

Mārketinga iespējas

  • Sniedzot lietotājam tikai vislabāko, tiek nodrošināta nepārtraukta komunikācijas iespēja un tehniskā palīdzība. Tava jaunākā biznesa ideja par gardu kūku cepšanu noteikti radīs dzirdīgas ausis.

  • Portāls ne tikai paredz iespēju izvietot un saņemt informāciju, bet skar arī tādus jautājumus kā datu apstrāde, satura izvietošanu u. c.

  • Dalder var lepoties ar labāko filtrēšanas sistēmu pasaulē, kas būtiski ietaupa pircēja laiku un pacietību.

Ir pierādījies, ka jaunā uzņēmēja vēlas ne tikai izvietot sludinājumu, bet viņai svarīga ir arī reklāma un iespēja komunicēt ar pretējā pusē esošo klientu. Reklāmas platformas ir daudz un dažādas, bet ir pierādījies, ka patērētājs vēlas, lai tās būtu plašākas funkciju iespējas..

Iespējams, ka priekšstats par vārdu “sludinājums” saistās ar kaut ko novecojušu un noteiktam sociālajam slānim paredzētu saziņas/reklāmas veidu, bet Dalder spēj likt domāt citādāk. Tas ir lietotājam ļoti draudzīgs portāls, un sniedz iespēju ārkārtīgi ērti atrast sev nepieciešamo; kā nekā, tas ir modernākais Latvijā. Pārliecinies arī tu!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.