1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Dariet TO tā, kā dara… filmās

 

Protams, sekss vislabākais ir tad, ja ļaujamies sajūtām un dabiskajiem instinktiem. Tomēr reizi pa reizei ir labi iedvesmoties no apkārtējās pasaules – no tā, ko izlasām grāmatās vai redzam filmās. Cosmo atlasīja 10 tiešām karstas seksa ainas no slavenām kinofilmām. Pilnīgai iedvesmai vari noskatīties visu filmu, taču pietiks arī ar vienu kadru un detalizētu aprakstu. Ļaujies sajūtai, ko sniedz kino, un pārsteidz savu vīrieti un sevi pašu.

 

9 ½ nedēļas (1986) Astoņdesmito gadu kulta filma ar Mikiju Rurku un Kimu Beisingeri galvenajās lomās. Šī filma ir slavena ar dažādām ļoti erotiskām ainām, tajā skaitā pie ledusskapja.

Palūdz, lai vīrietis tev aizsien acis un čukst ausī jutekliskus komplimentus un piedauzīgus jautājumus. Nesteidzieties un izbaudiet sajūtu, ka kaut kas vēl tikai tuvojas. Vīrietis paskalina dzēriena glāzi ar ledus gabaliņiem – iedomājies, cik tie ir auksti. Viņš paņem ledu un pieliek tev pie lūpām. Rotaļīgi ļauj, lai dzēriens ar izkusušo ūdeni pil tev mutē. Palūdz, lai viņš ar šo ledus gabaliņu apceļo visu tavu ķermeni – kaklu, krūtis, vēderu, augšstilbus. Pēc tam aplaimo arī viņu.

 

Tomasa Krauna afēra (1999) Seksīgais Džeimss Bonds (Pīrss Brosnans) intelektuāla blēža lomā šarmē sievietes ar asprātību, azartu un, protams, naudu.

Uzvelc skaistu vakarkleitu, garus cimdus un augstpapēžu kurpes. Bet ne apakšveļu – tā tev šoreiz nebūs vajadzīga. Dodieties uz ballīti vai dejojiet mājās. Galvenais ir īstā mūzika (vēlams, Latīņamerikas ritmi) un ilga, jutekliska deja. Kad viņš būs sapratis, uz ko tā ved, lēnām novelc cimdus un noslidini kleitu, paliekot tikai augstpapēžu kurpēs. Vēro, kā izģērbjas viņš. Metieties viens otra skavās un dariet to mežonīgi – uz galda, zem galda, gultā…

 

Misters un misis Smiti (2005) Brandželīnas (Breds Pits un Andželīna Džolija) ēras sākums – pēc filmas par seksīgajiem slepenajiem aģentiem kinograndi meta kauliņus kopā arī dzīvē.

Pēc kārtīga strīda un kautiņa, kurā pilnībā izpaudies jūsu dienvidnieciskais temperaments, nepieciešams īsts un kaislīgs samierināšanās sekss. Kad dusmas pārvērtīsies kaislē, ļaujieties tai pilnībā – spēcīgi skūpsti, kodieni, skrāpēšana un pat iepļaukāšana būs īsti vietā. Dariet to stāvus; plēsiet viens otram drēbes; vārtieties pa kautiņa laikā saplēstā stikla lauskām; gāziet zemē visu, kas atrodas uz virsmām, kuras izmantojat seksam. Nelieli ievainojumi un asinis? Līdz kāzām sadzīs!

 

Spoks (1990) Romantiskās mīlestības kino klasika – kā pārdzīvot mīļotā cilvēka nāvi, un vai mīlestība turpinās arī pēc tam? Galvenajās lomās Patriks Sveizijs un Demija Mūra. Harismātiskās gaišreģes lomā – Vūpija Goldberga.

Ja arī māla podu taisīšana nav tavs vaļasprieks, derēs jebkura nodarbe ar rokām (kurā tiek izmantotas ziepes, krēms, želeja utt.). Kamēr vīrietis mazgā traukus, piekļaujies viņam no mugurpuses un iegremdē rokas siltajā, ziepjainajā ūdenī. Pamasē vīrieša plaukstas, slidini rokas augšup pa viņa rokām. Uzmanies, lai tavas kustības būtu maigas. Drīz vien viņš pagriezīsies pret tevi, un jūs varēsiet skūpstīties un apkampties. Fonā noderēs lēna, jutekliska mūzika. Esiet maigi un jūtas aplieciniet darbībā. Šādā seksā dominē maigums un mīlestība.

 

Monstru balle (2001) Skarba melodrāma, kas atnesa pirmo Oskaru melnādainajai aktrisei Hallei Berijai. Viņas partneris filmā ir Billijs Bobs Torntons.

Viss var sākties kā parasta vīna dzeršana pie TV ar draugu vai attālāku paziņu. Saruna var būt ļoti nopietna, un, iespējams, sekss nemaz nav plānots. Varbūt tev kļūs līdz asarām skumji vai arī tu vienkārši sajutīsies slikti. Palūdz vīrietim, lai viņš tev palīdz atkal justies labi. Asaras mīsies ar skūpstiem. Sekss būs brutāls, primitīvs – sunīšu pozā, klasiskajā misionāru pozā (cik nu atļaus dīvāna izmēri), lielāko daļu drēbju nenovelkot. Mērķis ir ātrs orgasms un enerģijas apmaiņa, pēc kuras tu atkal jutīsies viegli un harmoniski.

 

Krēsla. Rītausma 1. daļa (2011) Nu jau ceturtā Vampīru sāgas filma, kas atšķirībā no tās iepriekšējām romantiskās mīlestības piesātinātajām daļām kļuvusi diezgan fizioloģiska.

Nu, ko – ilga gaidīšana dažreiz vainagojas ar kaut ko patiešām satraucošu. Reizēm ir vērts gaidīt ilgi, jo rezultāts pārspēj visas fantāzijas. Kad mīlestība un ilgošanās sasniedz kulmināciju, var lūzt gultas, šķīst spilveni un uz ķermeņa par piemiņu palikt zilumi. Prāta aptumšošanās dēļ nianses izpaliek, bet pēcgarša ir laba. Lai viss būtu vēl emocionālāk, pirmo reizi ieplānojiet kādā eksotiskā vietā – mājīgā bungalo vai meža ieskautā ezerā, kurā ietek milzīgs ūdenskritums. Stereotipi un klišejas reizēm attaisnojas.

 

Neuzticīgā (2002) Filma, kurā Daiena Leina lieliski tēlo iemīlējušos sievieti. Viņas vīra lomā − nepārspējamais Ričards Gīrs, bet mīļāko atveido kādreizējais Kailijas Minogas mīļotais – šarmantais un seksīgais francūzis Olivjē Martiness.

Kad tev ir uzradies jauns puisis, bet tu par to vēl negribi stāstīt draudzenēm, ieplāno kādu piedauzīgu izklaidi. Aizej ar viņām uz bāru iedzert vīnu un papļāpāt. Palūdz, lai šajā meiteņu randiņā uz brīdi iegriežas arī jaunais draugs. Atvainojies meitenēm un nozūdi “nopūderēt degunu”. Ieslēdzieties ar draugu tualetē un ļaujieties viens otram. Dariet to ātri, rotaļīgi un klusām – jums taču nav vajadzīga lieka uzmanība vai pieķeršana! Kad atgriezīsies pie draudzenēm, tavi sārtie vaigi un muļķīgais smaids nepaliks bez ievērības, un turpmākā vakara sarunu tēma būsi tu un jaunākās skaistumkopšanas procedūras, kas atgriezušas tavai ādai mirdzumu.

 

Match Point (2005) Filma par mīlas trīsstūri un neuzticības smago nastu. Galvenajās lomās Skārleta Johansone un Džonatans Rīss-Maierss.

Ne vienmēr attiecības veidojas labi un pareizi – ne vienmēr tevis izvēlētais vīrietis ir brīvs un ne vienmēr brīva esi tu pati. Bet ko tad, ja kaislība tomēr sit augstu vilni un jūs nespējat tai pretoties? Eh, dzīvojam taču vienreiz! Kopīgas draugu ballītes laikā izskrieniet laukā no mājas, metieties lietainajā pļavā un kūleņojiet pa to, skūpstoties un raujot viens otram nost slapjās drēbes. Daba reizēm ir nepielūdzama, un katastrofas gadās… Kāpēc lai jūs nebūtu daļa no tās?

 

Titāniks (1997) Kurš gan vēl nezina šo stāstu! Atšķirīgi sociālie slāņi, negaidīta iemīlēšanās un milzu traģēdija – kruīza kuģa bojāeja.

Reizēm vienīgā, drošākā un citiem nesasniedzamākā vieta, kur to darīt, ir… mašīna. Precīzāk – tās aizmugurējais sēdeklis. Patiesa iekāre, mežonība un ļaušanās var būt tik spēcīga, ka mašīnai aizsvīst stikli un jūs abi esam caurcaurēm slapji. Bet piepildījums ir tā vērts. Un mums taču nav jāzina, kā jūs tur spējāt ielocīties un nejutāt šīs vietas šaurību, apkārtējos draudus intimitātes iztraucēšanā un citus apstākļus. Galvenais, ka jums bija labi!

 

Piedošana (2007) Izcils un dziļi aizkustinošs stāsts par mīlestību, kaislību un piedošanu. Galvenajās lomās Keira Naitlija un Džeimss Makavojs.

Lielas, greznas balles smalkā apģērbā un šādas vides stīvums reizēm prasās tikt atsvaidzināts ar īstu tuvību. Ielavieties skaistā, senatnīgā bibliotēkā – grāmatu muguriņas ir kā radītas, lai tu pret tām atspiestu savējo. Vīrietim stingri jātur tevi rokās, lai spētu to darīt stāvus, nesaburzot skaisto kleitu. Vienīgie trokšņi šajā telpā būs jūsu apslāpētās elsas, un, iespējams, nočabēs kādi soļi. Vai kāds jūs slepus vēro?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPārdomas
Nākamais rakstsžurnālistika