0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Piesakies uz filmas “Roķīgā mamma” pirmizrādi!

 

Nav šaubu, ka īstā kino sezona sākas tieši rudenī. Nosvini to jau pirmajās septembra dienās, apmeklējot Cosmo un Cinamon Kino kopīgi rīkoto filmas “Roķīgā mamma” pirmizrādi! Pārsteiguma balvas seansa apmeklētājiem sagādās “Dove”.

Leģendārā Holivudas aktrise Merila Strīpa spīdoši debitē sev pavisam jaunā lomā, atveidojot rokzvaigzni Rikiju Rendozu, kura, mēģinot īstenot sapni par rokenrolu, pieļāvusi daudz kļūdu, un tagad ir spiesta tās labot. Viņas meita pārdzīvo sāpīgu šķiršanos, un Rikijai nākas steigties palīgā, neskatoties uz to, ka roķīgo mammu gaida nepatīkama saruna ar bijušo vīru un viņa jauno sievu.

Lai pieteiktos uz filmas pirmizrādi, līdz 2. septembra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam Instagram, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 3. septembrī Cinamon kino plkst 19:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.