2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

“Alu Cilvēks” uzsāk 10.sezonu

 

28. septembrī plkst. 18:00 un 21:00 “Splendid Palace” notiks populārās komēdijas par vīriešu un sieviešu attiecībām “Alu Cilvēks” pirmās 10. sezonas izrādes, kurās uz vienas skatuves satiksies abi galvenās lomas tēlotāji – Jānis Jarāns un Ainārs Ančevskis. “The New York Times” “Alu Cilvēku” ir nosaucis par “starptautiska mēroga komisku fenomenu”. 

“Alu cilvēka” teorija būvēta uz pieņēmumu, ka vīrietis no senajiem aizlaikiem bijis mednieks, bet sieviete — vācēja un šīs psiholoģiskās īpatnības joprojām nosaka to uzvedības modeli. Latvijā izrāde “Alu Cilvēks” šogad sāks savu 10. sezonu, tā ir spēlēta vismaz 100 reizes, to noskatījušies vairāk kā 50 000 skatītāju. Izrāde ne mirkli nav zaudējusi savu aktualitāti, jo spēj asprātīgā veidā atspoguļot pretējo dzimumu īpatnības. “Alu Cilvēks” ir visilgāk spēlētā stand-up komēdija Brodvejā, kas ir guvusi pasaules atzinību un cilvēku mīlestību visā pasaulē. Tā ir tulkota 16 valodās, un to joprojām spēlē vairāk nekā 35 pasaules valstīs. Lugas autors ir scenārists un psihologs Robs Bekers, kurš 10 gadus pierakstīja novērojumus savās attiecībās ar sievu.

“Alu Cilvēks” ir izrāde, kas ar humoru caur smiekliem ļauj paskatīties uz nopietnām lietām, kā arī palīdz izskaidrot dzimumu atšķirības. Izrādes laikā alu vīrietis lasa lekciju, kuras laikā cenšas pierādīt, ka vīrieši nav cūkas. Kas padara sievieti par sievieti un kas — vīrieti par vīrieti? Kāpēc sievietes vienmēr skrien pa veikaliem, meklējot jaunas drēbes? Kāpēc vīrietis nepieņem palīdzību, ja viņš ir apmaldījies? Kāpēc sarunas vīriešu starpā ir ierobežotas līdz futbola spēles rezultātiem un primitīvām skaņām? Šo un daudz ko citu varēs uzzināt, noskatoties lielisko komēdiju jau septembra beigās “Splendid Palace” (Elizabetes ielā 61).

Biļetes pārdošanā “Biļešu Serviss” kasēs un internetā, cena sākot no EUR 10. Vairāk info: http://alucilveks.tumblr.com/

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.