8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Piesakies uz filmas “Praktikants” pirmizrādi!

 

Izbaudi piektdienas vakaru kinoteātrī – nāc uz Cosmo un Cinamon kino kopīgi rīkoto filmas Praktikants pirmizrādi! Katram seansa apmeklētājam dāvana no H&M Beauty un welcome drink no Cēsu alus.

Septiņdesmitgadīgais atraitnis Bens Vitakers ir sapratis, ka pensijas laiks nebūt nav tik rožains, kā stāsta, tādēļ nešauboties izmanto izdevību atgriezties darba dzīvē. Solīdais kungs kļūst par praktikantu tīmekļa modes vietnē, kuru dibinājusi un vada jauna un enerģiska sieviete Džūlsa Ostina.

Lai pieteiktos uz filmas pirmizrādi, līdz 24. septembra plkst. 12:00 sūti pieteikuma vēstuli uz kino@cosmopolitan.lv ar norādi “Piesakos Cosmopolitan kino seansam!”. Vēstulē mini savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru, kā arī abonēšanas laika periodu, ja esi Cosmopolitan abonents (tas tev dos priekšroku biļešu izlozē). Ņem vērā, ka tev obligāti ir jābūt Cosmopolitan profila sekotājam Instagram, Twitter.com vai Facebook.com, tāpēc norādi, kurā portālā tu mums seko. Filmas seanss norisināsies 25. septembrī Cinamon kino plkst 19:00. Ielūgumi uz šo filmu Cosmo lasītājām tiks piešķirti izlozes kārtībā!

 

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.