8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Weekend Festival Baltic uzsākt biļešu tirdzniecību

 

Šī gada grandiozākais vasaras festivāls Weekend Baltic uzsākt biļešu tirdzniecību. Biļetes no šodienas plkst. 10:00 būs iespējams iegādāties festivāla mājas lapā www.weekendbaltic.com un www.bilesuserviss.lv. Gandrīz 15 000 biļešu jau ir pārdotas aizvadītās nedēļas festivāla biļešu iepriekšpārdošanā, tāpēc pasteidzies, biļešu skaits ir ierobežots!

Festivāla teritorija ir kļuvusi plašāka un aktivitātēm piepildītāka. “Pagājušā gada lielais pieprasījums ir licis paplašināt šogad plānoto festivāla teritoriju. Protams vairāk cilvēku varēs apmeklēt festivālu, bet mums vienmēr svarīgāka ir bijusi apmeklētāju labklājība”, teica festivāla vadītājs Hardi Loog, “iepriekšpārdošanas rezultāti skaidri apliecina milzīgo pieprasījumu festivālam Baltijas valstīs”.

Šogad papildu festivāla pamata un Premium biļetēm, pieejamas ir arī VIP, Priority, atsevišķu dienu un dažādas kempinga biļetes, kā arī transporta biļete abos virzienos Rīga – Pērnava – Rīga. Vairāk par biļešu veidiem un cenām šeit: http://weekendbaltic.com/lv/biletes/

Weekend Festival Baltic trīs dienu laikā skaistajā Pērnavas pludmalē uzstāsies šī brīža karstākās popa un deju mūzikas zvaigznes. Šobrīd apstiprinātie festivāla mākslinieki ceturtdienā, 4. augustā ir Avicii, Steve Aoki, DVBSS, Knife Party, Deorro, Darude, Example (Live), Sigma (Live), Redfoo (Live), Ummet, Ozcan, Lost Frequencies, Will Sparks, Matisse&Sadko, Jack Perry, TJR, Mr.Belt & Wezol; piektdienā, 5. augustā: Axwell & Ingrosso, Robin Schulz, Showtek, Syn Cole, Infected Mashroom (Live), Bassjackers, Tigerlily un sestdienā, 6. augustā: Dmitri Vegas & Like Mike, Afrojack, ATB, Sigala, Chicane, Tungevaag & Raaban, Da Tweekaz, Aronchupa. Vairāki mākslinieki tiks izziņoti pavasarī.

Weekend Festival Baltic ir Baltijā lielākais elektroniskās deju mūzikas festivāls, kas šī gada 4.-6. augustā norisināsies Pērnavas pludmalē Igaunijā. Trīs dienu laikā uz četrām skatuvēm kopā kāps un neaizmirstamus priekšnesumus sniegs ap 80 augsta līmeņa mākslinieku no visas pasaules.

http://www.weekendbaltic.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.