1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

12 vienkārši fen šui likumi, kuri vairo labklājību

 

Fen šui – tā ir sena ķīniešu mācība, kurā valda uzskats, ka māja atspoguļo tās iemītnieka iekšieni. Dzīves telpai jābūt harmoniskai un jāsaskan ar cilvēka iekšējo enerģiju, tāpēc, iekārtojot māju, rūpīgi jāpārdomā katra priekšmeta novietojums un izmantošanas mērķis. Piedāvājam 12 vienkāršus padomus, ar kuru palīdzību var piesaistīt labklājību. 

1.Uz mazas lapiņas uzraksti ciparu „8”. Ieliec to savā makā, tālajā stūrī. Šis skaitlis apzīmē bezgalību, un, kad tu ieliec šo skaitli savā makā, tu veido plūsmu, kas iet no un pie tevis. Lai arī cik daudz naudas aiziet, tā ar laiku tāpat atgriežas pie tevis.

2.Novieto citrīna kristālu savas istabas vai darba vietas „naudas stūrī” (mājokļa naudas stūris atrodas ēkas dienvidaustrumos).

3.Salabo visus tekošos krānus mājā. Tekošs krāns provocē naudas aizplūšanu no maka vai bankas konta.

4.Atbīvojies no nekārtības. Jebkurš haoss, netīrība un atkritumi rada tavā dzīvojamajā telpā „sastrēgumu” un neļauj tur iekļūt labklājībai un izaugsmei.

5.Ienes savā mājoklī dzīvus augus. Telpaugi podos simbolizē augošu un plaukstošu vidi.

6.Noliec naudas vardi pie ieejas durvīm tā, lai tā skatītos „naudas stūra” virzienā.

7.Nopērc sev trīs zivtiņas: divas oranžas un vienu melnu. Oranžās (zelta) piesaista mājoklim naudu, bet melnā aizgaiņā visu negatīvismu, kas var traucēt tavai labklājībai.

8.Lai piesaistītu attiecības vai arī jau esošajās vairotu mīlestības enerģiju, gultai ir jābūt tā novietotai, lai tajā var iekāpt no abām pusēm.

9.Visām durvīm vajag brīvi vērties, lai aiz tām netraucē nekādas drēbju glabātuves utml. – tad brīvi varēs sākt jaunus darbus bez kavēkļiem.

10.Krūmi pie mājas aizsargā to no ielas ietekmes.

11.Ass, precīzs naža grieziens piešķir ēdienam pozitīvu, tīru enerģiju. Neass nazis piešķir ēdienam rupju enerģiju.

12.Mājās darba galdu vēlams novietot tā, lai tas būtu ar skatu pret mājiniekiem, darbā – lai darbinieki būtu ar seju viens pret otru.

Pamēģini īstenot kādu no šiem padomiem. Par sliktu jau nenāks arī tad, ja īsti šādām lietām netici. Kādus padomus zini Tu? Padalies komentāros!

 

Informācija rakstam apkopota no ārzemju avotiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.