omleteRecepte ir pavisam vienkārša, taču rezultāts ir neticami gards.

Tev vajadzēs (visam daudzums pēc izvēles) :

  • olas
  • sīpolus
  • tomātus
  • olīvas
  • garšvielas (sāls, pipari un, ko sirds kāro)

Piedevām lieliski piestāv mazsālīti vai marinēti gurķīši un svaigi tomāti.

Pagatavošana :

  • smalki sagriez sīpolus, tomātus; olīvas vari griezt gredzentiņos
  • sakul olas, pievieno garšvielas
  • olu kultenim pievieno sagrieztos dārzeņus un rūpīgi samaisi
  • lej cepties uz uzkarsētas pannas, izlīdzinot dārzeņus pa visu omleti
  • cep uz lēnas uguns, vari uzlikt vāku, lai dārzeņi nebūtu jēli, kad ola jau piedegusi
  • atceries “apmest otrādi”; es to daru, omleti sadalot 4 daļās kā picu, tad vieglāk apgriezt otrādi
  • kad gatava, liec uz šķīvja un ēd ar marinētiem gurķīšiem, svaigiem tomātiem, maizes šķēli un visu, ko vien kārojas

 

Labu apetīti vēl Dieviete.lv redaktore Lapsa

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?