2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Istabas augu maģija. Kā pievilināt laimi?

 

426301__one-fresh-morning_p

Saskaņā ar fen-šui likumiem katram ziedam mājā ir noteikta enerģētika, kas tā vai citādi mūs ietekmē.

* Tiek uzskatīts, ka mājās jātur tādi augi, kas tiecas uz augšu. Tādējādi tiek aktivēti pozitīvie spēki.Saskaņā ar fen-šui, pozitīva enerģija raksturīga sekojošiem istabas augiem: amarillis, Alpu vijolīte, bugenvillija, hipeastrums, ģerānija, ziedošās begonijas, fikuss, naudas koks, Ķīnas roze, ciklamena, maranta, apelsīna un citrona koks, tsissus, podiņu krizantēma.

* Ja mājās ir saspringta gaisotne un bieži notiek strīdi, tad agresivitāti mazinās begonija, acālija un ģerānija. Interesanti, ka tās palīdz attīstīt humora izjūtu.
Pelargonija (ģerānija). Istabas ģerānija pieder pie augiem ar spēcīgu enerģētiku. Ģerānija spēcīgi un kupli zied, barojoties tikai no negatīvas enerģijas. Tā lieliski aizsargā visus mājas iemītniekus. Pasēžot pie auga dažas minūtes, var sajust spēku pieplūdumu un justies atpūties. Nepieciešams zināt, ka ģerānija izdala ēterisko eļļu, attīra gaisu, uzlabo vielmaiņu, samazina asinsspiedienu un nomierina nervu sistēmu. Nav ieteicams ģerāniju likt blakus gultai, jo ēteriskās eļļas ieelpošana ilgstoši var izsaukt galvas sāpes, bet dažos gadījumos pat alerģiju.

* Materiālais stāvoklis uzlabojas, ja mājās ir naudas koks. Tas izsenis tiek uzskatīts par labklājības un bagātības simbolu. Fen-šui meitari iesaka iestādīt naudas koku pašu rokām, podiņā ievietojot monētu vai pat vairākas monētas kopā ar zemi. Kad augs paaugass, pie tā stumbra vajag piesiet sarkanu lentīti un izrotāt ar monētām.
Līdzīgs efekts piemīt ciklamenai un vijolītēm, jo ciklamena lēmumu pieņemšanai piedod patstāvīgumu, bet vijolītes palīdz atklāt radošas spējas.

* Mīlestībā palīdz krizantēmas, balzamīnes un kodeum. Šeit it īpaši spēcīga ir krizantēma – tā laulātajiem sniedz maigumu, izgaisina šaubas un piepilda ar mieru.
Mirtes koks. Tas ir apbrīnojams augs – jūsu palīgs laimīgas un stipras ģimenes veidošanā. Tā jūsu miteklī ienesīs mīlestību un labklājību, bet mirtes ziedošais koks mājā izveidos labvēlīgu enerģētiku. Ja jums iestājusies vēsuma periods ģimenes attiecībās, tad mirtes koks palīdzēs saglabāt jūsu laulību un pārvarēt neveiksmes.

* Blakus bērniem vienkārši nepieciešama alveja un citrons. Alveja nomierina, rada siltuma atmosfēru, bet citrons attīsta tiekšanos uz zināšanām, palielina ziņkārību, paaugstina aktivitāti un patstāvību.

* Bet, ja meklējat augu savam kabinetam, tad izvēlieties fikusu, kas palīdzēs koncentrēties, attīsta entuziasmu, kā arī juku, kas sniedz pārliecību par sevi.

♦ Atcerieties, ka pēc fen-šui, visi sausie augi tiek uzskatīti par enerģētiskajiem vampīriem un tos nav ieteicams turēt telpā, jo tie aprīs jūsu enerģiju.

♦ Turiet mājās tikai tādus augus, kas jums patīk, jo jebkurš zieds  ir ļoti jūtīgs augs, un antipātijas apstākļos labi neaugs.

♦ Un pats galvenais, lai katrs zieds pēc fen-šui būtu talismans un pilnībā parādītu savas iespējas, tam ir jāpievērš uzmanība un mīlestība, un tas pilnīgi noteikti jums palīdzēs!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.