8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Latviešu modele pasniedz balvu Holivudas režisoram

 

Uz Sicīliju Signe devās kopā ar modeļu aģentūras Natalie direktoru Ēriku Meisānu pēc Taorminas filmu festivāla un Baltic Beauty Contest 2011 modeļu konkursa organizēšanas Rīgā organizatora Mišela Kuratolo ielūguma.

Natalie modele Signe Freimane pasniedza balvu Holivudas režisoram Oliveram Stounam. Pirms katra ikvakara balvu pasniegšanas iznāciena uz amfiteātra skatuves par Signes meikapu un matu sakārtojumu rūpējās itāļu meistaru komanda, bet tērpus no jaunākās Emporio Armani kolekcijas speciāli no Milānas atgādāja modeļu aģentūra JOY.

1_signe_freimane_un_oliver_stone_430

 Foto: Gabriel Curatolo

"Esmu ļoti pateicīgs par man izrādīto godu un pagodināts atrasties Taorminas antīkajā amfiteātrī, ko cēluši grieķi. Turklāt tā ir neticama sajūta šajā fascinējošajā vietā skatīties filmas uz gigantiska ekrāna lielākajā brīvdabas kinoteātrī pasaulē, kur iespējams redzēt 3D filmas," patiesi aizkustināts atzinās Olivers Stouns.

2_olivers_stouns_430

 Foto: Gabriel Curatolo

Starptautiskais 57.Taorminas filmu festivāls notika vēsturiskā grieķu amfiteātrī un klātesošie filmas skatījās vakaros zem zvaigžņotām debesīm un kūpošo Etnas vulkānu fonā.

3_grieku_amfiteatris_430

 Foto: Dace Vaivara

Itāļu kinodīva Monika Beluči (vidū) kopā ar modelēm Signi Freimani (pa labi) un Lorencu Ferro bijušajā baznīcas klosterī, tagad greznajā pieczvaigžņu viesnīcā San Domenico Palace, kur aktrise bija apmetusies uz festivāla laiku.

4_monika_belucci_un_signe_freimane_430

Foto: Gabriel Curatolo

Taorminas kino festivāla atklāšana iesākās ar glamūru preparty uz viesnīcas Timeon jumta terases, no kuras pavērās fantastisks skats uz darbojošos vulkānu Etna. No kreisās- juriste no Rīgas Jūlija Samuilova, itāļu modele Lorenca Ferro, Natalie modeļu aģentūras direktors Ēriks Meisāns, modes žurnāliste Dace Vaivara, modele Signe Freimane.

5_eriks_meisans_ar_meitenem_430

Foto: Gabriel Curatolo

Amerikāņu aktieris Džeks Bleks, Taorminas kino festivāla organizators Mišels Kuratolo ar draudzeni Jūliju Samuilovu. Džeks Bleks ierunājis Pandu jaunajā filmā Kung Fu Panda 2, kas 3D versijā bija skatāma Taorminas kino festivāla atklāšanā. Pirms filmas demonstrēšanas komiķis kāpa uz skatuves un uzjautrināja publiku iejūtoties Pandas lomā nodemonstrējot dažus kung fu mākslas paņēmienus.

6_dzeks_bleks_642

Foto: Gabriel Curatolo

Taorminas kino festivāla organizators Mišels Kuratolo (pa kreisi) ar draudzeni, juristi Jūliju Samuilovu un modeļu aģentūras Natalie direktoru Ēriku Meisānu. Šajā smokingā ģērbušos Ēriku itāļu draugi uzrunāja par Džeimsu Bondu.

7_michel_curatolo_julija_samuilova_eriks_meisans_430

Foto: Dace Vaivara

Modele Signe Freimane un spāņu aktieris Serdžo Munics, kas iejutās vakara vadītāja lomā Taorminas filmu festivālā, gan pirms tam Baltic Beauty Contest 2011 modeļu konkursa noslēguma pasākumā Rīgā.

8_sergio_muniz_un_signe_freimane_642

Foto: Gabriel Curatolo

Brīvo laiku Taorminas kino festivāla viesi pavadīja pludmalē pie slavenās Isola Bella jeb Skaistās salas, kas savienota ar sauszemi un līdz tai var aizstaigāt ar kājām. Pagājušā gadsimta 60. un 70. gados te mīlēja atpūsties kino dīvas Odrija Hepburna, Ingrīda Bergmane un Elizabete Teilore.

9_isola_bella_430

Foto: Dace Vaivara

Teksts: Dace Vaivara

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsSievietei būt
Nākamais rakstsnedaudz par religiju:)