11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Rudens tendences MOS veikalos

 

Gatavojoties rudens seznai Parfois, Oasis, Mango, Jennyfer un Karen Millen ir tie veikali, kas vēlas palutināt savas klientes ar jaunumiem no Rudens kolekcijas.

JENNYFER

Kopumā jaunā JENNYFER rudens/ziemas kolekcija ir iedalāma 3 lielos atšķirīgos virzienos, kas paredzēti dažādām dzīves situācijām: Casual jeb ikdienišķais, Urban jeb klasiskais, kas ir piemērotāks pilsētvidei vai svinīgākiem pasākumiem un Clubbing, kas ir ideāli piemērots ballīšu apmeklējumiem.

Casual

Kolekcija ir radīta, iedvesmojoties no tādiem stiliem kā ASV koledžas, 60-o gadu vidusskolnieces un saldo 70-o hipiju stila. ASV koledžas tēmā atradīsiet ciparu un ASV karoga apdrukas, ērtas beisbola jakas, džegingus, brīvus, adītus džemperus un rūtainus kreklus.

Īpašu rozīnīti tēlam piešķirs stilīgas brilles vai matu lenta. Krāsu gammā dominē konjaka un sārtie toņi, kā arī svītras piemīlīgam un ikdienišķam tēlam.

jennyfer_1_580

Urban

Kolekcija ir veidota iedvesmojoties no 60-o gadu atmosfēras, kā arī no spēles starp sievišķo un vīrišķo. Jūtama britu stila ietekme sajaukumā ar jautrību un seksapīlu: žaketes, auduma šorti, īsi  svārki, 7/8 garuma bikses, bodiju krekli, pieguļoši džemperi, vintage mēteļi, ko papildina spilgti un krāsaini aksesuāri.

jennyfer_2_405

Clubbing

Kolekcija ir dinamiska ar jautru, aktīvu un seksīgu stilu, kas ir perfekti piemērots ballītēm. To raksturos spīdīgi audumi un spilgtas, intensīvas krāsas kā smaragdzaļš, karaliski zils, sarkans, sudrabs, violets, tirkīzzils.

PARFOIS

Bohēmiešu rapsodija

Bohēmiski jauns "vintage" koptēls multikulturālai sievietei. Sarežģīto bohēmietes tēlu veido rotaslietas, kurās ir apvienoti tradicionālie materiāli ar futuristiskām pērļu virtenēm un vijumiem.

Must- have:

* Vīrišķīga cepure

* Jātnieku tipa josta

* Lielas saulesbrilles

parfois_3_copy_430_01

Izsmalcinātā sieviete

Rotaļīgi un pamanāmi, "sliktās meitenes" greznība, kuru iedvesmo dabiskums, kurš tomēr ir viltots.

Spēlējoties ar materiālu tekstūru un virsmu rotaslietas iegūst bagātīgu un dārgu izskatu. Pārspīlēti, dekoratīvi un ekstravaganti aksesuāri un pārmērīgas tekstūras. Mākslīgas garspalvas kažokādas, bagātīgi audumi, velvets.

Must- have:

* Masīva kaklarota

* Aproce ar ievērojamiem akmeņiem

* Dabīgo akmeņu efekts

* Pārspīlēti eksotiski materiāli: krāsota čūskāda, garspalvas kažokāda, velvets.

parfois_1_copy_430

Skaidrā dvesma

Skaidri un gaumīgi, kas reizē ir moderni un izteikti inteliģenti – tieši tas raksturo šo tendenci.

Formāli piegriezumi, kuri pārveidoti pieticīgos materiālos tādos kā brezents un salmi, un apvienoti ar bagātīgiem materiāliem – dažādu krāsu čūskādu.

Uzticami kvalitatīvs dizains minimālisma stilā ar viegluma un vienkāršības piegaršu.

Must- have:

* Vīrišķīgas kurpes

* Vīrišķīga josta un cimdi

* Retro brilles apaļā formā

OASIS

Krāsa

Pamata noslēpums ir tajā, ka sievietes tēls šosezon tiek veidots no vienas tīras krāsas un tas paliek katras sievietes ziņā – kādas. Aktuālais svārku garums – līdz celim jeb midi. Akcentēta jostasvieta. Dominējošās krāsas- pelēkie, brūnie toņi, sinepju, smaragdzaļie un drosmīgi sarkanie.

oasis_sarkans_574

oasis_zils_430

Raksti

Neiztikt arī bez savvaļas dzīvnieku rakstiem. Mode arī dzird savvaļas kliedzienus – dzīvnieku motīvi ieplūst pilsētu modē masveidā. Čūskas motīvs ir itvisur. Derēs mākslīgās kažokādas jakas visās iespējamās krāsās. Aktuāli ir džemperi un mēteļi ar kažokādas detaļām, vestes, kā arī čūskādas somas.

Elegantās sievietes sevi varēs palutināt ar skaistām blūzēm vai ar sudraba un zelta spīdumu pārklātām jaciņām un džemperīšiem.

oasis_leopards_574

oasis_spiidiigs_430

Ienāc www.mos.lv un uzzini vairāk!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.