8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Bearpaw jaunā kolekcija pārsteidz ar izcilu stila un komforta apvienojumu

 

Viens no Bearpaw galvenajiem uzstādījumiem ir videi draudzīgākas un harmoniskākas pasaules veidošana, un tas spilgti atspoguļojas arī jaunajos apavu modeļos. Ar skatu jaunākajās modes tendencēs un vienlaikus pasaules aktuālajās norisēs, ir radīti apavi, kas patiks visām modes un komforta cienītājām.

2011. ir gads, kurā turpinās pārmaiņas politiskās, ģeoloģiskās un sociālās jomās. Tāpēc Bearpaw tiecas pēc klasikas – spēcīga, stabila un uzticama stila, kas ir kā pamats šajos pārmaiņu laikos. Zīmola optimisms par labāku nākotni ir izteikts krāsās, detaļās un fasonos, kurus tu iepazīsi jaunās sezonas piedāvājumā.

110112_d7_1523_430

2011. gada rudenī Bearpaw ir izveidojuši vairākas spilgtas kolekcijas, no kurām tu vari izvēlēties sev tuvāko gan pēc dizaina, gan funkcionalitātes. Kolekcijā “Savvy Collection” Bearpaw ir izgreznojuši apavus ar apdrukātu zamšu, dažādiem griezumiem un ādu ar tekstūrām. “Up Country Collection” iedvesmojas no militārā stila, radot apavus ar dumpiniecisku garu, tie izgreznoti ar sprādzēm, kniedēm un militāra stila siksniņām. Šie zābaki domāti meitenēm, kuras nebaidās izteikt savu viedokli.

n_430

“Tahoe Collection” sevī atspoguļo visas ziemas aktivitātes – slēpošanas kūrortus, pastaigas pa sniegotiem mežiem un kalniem, kā arī stilīgas ballītes draugu kalnu namiņā. Savukārt “All Weather Collection” izceļas ar inovatīvu jaunu materiālu pielietošanu, kas paceļ jautrību ārpus mājas rudenī un ziemā pavisam citā līmenī – par slapjām kājām tev vairs nebūs jāuztraucas! “Boutique Collection” ir Bearpaw atbilde tradicionālai kvalitātei un nemainīgai stabilitātei, jo kolekcijā izmantota kvalitatīvākā āda, kāda vien pieejama.

110113_d7_1732_430

“Exotic Collection” piestāvēs jautrības un dzīvesprieka pilnām meitenēm, šie apavi kalpo kā atgādinājums tam, cik svarīgi ir baudīt dzīvi kā rotaļu. Pilnīgam komfortam veltītā “Slipper Collection” ļaus tev izbaudīt vēsos rudens vakarus pie kamīna, sniedzot pilnīgu harmoniju un mieru. Mazākajiem Bearpaw mīļotājiem būs piemērota “Kids, Toddlers and Infants” kolekcija, bet tavs vīrietis noteikti novērtēs “Men`s Collection”, kas ir izturīga un pievilcīga, jo šīs kolekcijas atslēgvārdi ir uzticamība un funkcionalitāte.

110112_d7_1595_430

Arī krāsās Bearpaw atspoguļo pārvērtību un pārmaiņu laikus, kas aktuāli sabiedrībā. Plaši ir pielietotas klasiskās un tradicionālās krāsas – melna, tumši zila, pelēka un šokolādes krāsa, tās ir sastopamas dabā, ir valkājamas gadu no gada un nekad neizies no modes. Iedvesma brūnajiem toņiem ir koksne, tā simbolizē komfortu un stabilitāti, kas atrodama dabā. Rožainie toņi ir draudzīgi un silti, sarkankoka tonis izceļas ar mainīgumu un klasiku vienlaikus, tērauda zilais ir mierinošs un harmonisks, bet zaļganzilais tonis ir spilgts akcents visai sezonas kolekcijai.

110113_d7_1770_430

Par Bearpaw apaviem vairāk uzzini mājaslapās http://www.bearpaw.lv/ un http://www.bearpawstyle.com!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsTuvojas 1.septembris!
Nākamais rakstsNakts burvības aromāts!