5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Iznācis septembra Cosmopolitan!

 

To apgalvo arī Eva Mendesa, kuru intervējām Cosmopolitan septembra numuram: "Esmu persona, kas nepārtraukti tiecas pēc jaunām zināšanām. Jūs mani vienmēr redzēsiet mācoties vai ar grāmatu rokās". Daudz jauna Tu varēsi uzzināt arī, izlasot rubriku "101 lieta par vīriešiem" – šomēnes par to, kā atšifrēt viņu Facebook, kā noskaidrot, vai vīrietis ir precējies, pat ja viņš nenesā gredzenu, ko par vīrieti pastāsta viņa bārda, kā arī daudzi citi interesanti fakti. Bet Old Spice reklāmu aktieris Isaija Mustafa ļoti atklātā vēstulē mums izskaidroja, kāpēc vīrieši nav TIK romantiski – par to lasi jaunā Cosmopolitan numura 26. lappusē.

Ja Tu gadījumā vakar nosūtīji mīļotajam īsziņu ar atgādinājumu neaizmirst iznest atkritumus, tad Tev ir vērts izlasīt rakstu "Vai tu nomoki viņu ar īsziņām", jo šāds paradums var būt nāvējošs jūsu attiecībām, tāpat kā pārāk aizrautīga flirtēšana ar kolēģiem – par to lasi rakstā "Vai flirtēt ar citiem ir labi?" Bet, ja jūsu attiecības sāk šķobīties un Tev zem kājām veidojas panikas bezdibenis, izlasi jaunajā septembra Cosmopolitan "Kā veiksmīgi izkļūt no attiecību krīzes" un "4 situācijas, kad tev jākļūst par tīģerieni" un, iespējams, Tu naktīs varēsi atkal mierīgi gulēt un baudīt erotiskos sapņus, par kuru tulkojumiem lasi 43. lappusē.

Lietas, par kurām Tev noteikti vienmēr vajadzētu rūpēties un uzzināt vairāk jauna, ir Tava drošība un veselība, tāpēc septembra numurā, balstoties uz patiesiem stāstiem, sagatavojām rakstu "Seksa verdzības cena" savukārt 68. lappusē uzzināsi visu par veselības pārbaudi pēc vasaras sezonas. Noslēgumā izpildi jautro pašizziņas testu 56. lappusē, lai uzzinātu, uz kādām rakstura iezīmēm norāda Tava gaume.

Bet šī mēneša Cosmopolitan gaume, protams, ir saistīta ar jauno rudens sezonu – modes lapās atradīsi starta lietas Tavai rudens garderobei, dažādām figūrām piemērotus džinsus zem 30 latiem, kā arī lielo modes fotosesiju "Tava diena birojā" – atļaujies arī uz darbu doties, tērpusies atbilstoši jaunākajām rudens tendencēm, seksīga un stilīga! Savukārt pašapziņas un algas celšanai Tev noderēs raksti "Pacel savu vērtību" un "Nekad nesaki to savam bosam" – Cosmo ir sagatavojies Tev lieliskus špikerus!

ayqhmofcaaejbbs.jpg_large_567Lai Tev veiksmīgs un noderīgu zināšanu pilns septembris!

Tavs Cosmo.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNakts burvības aromāts!
Nākamais rakstsKaruselis turpina griezties…