6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Iegūsti ekskluzīvu pieeju iepirkšanās klubam Membershop.lv!

 

Membershop.lv ir lielākā interneta iepirkšanās vietne reģistrētiem lietotājiem visās Baltijas valstīs, kas sapulcējusi jau 100 000 biedrus. Tas nav parasts interneta veikals –  katru nedēļu šis portāls piedāvā citādāka zīmola preču izpārdošanu, kas ilgst vidēji 4 līdz 7 dienas, turklāt atlaides ir īpaši kārdinošas – līdz pat mīnuss 70%. Pāris dienas pirms izpārdošanas sākuma katrs biedrs saņem paziņojumu savā e-pastā. Reģistrācija ir bez maksas, taču ir svarīgi pirms tam saņemt uzaicinājumu no jau reģistrēta Membershop.lv biedra. Turklāt, piesaistot jaunus biedrus, tev ir iespēja saņem kuponu 2 Ls vērtībā nākamajiem pirkumiem!

membershop_427

Membershop.lv ir īpašs interneta veikals, jo tas piedāvā dažādu ražotāju pasaulslavenu zīmolu preces ar ievērojamām atlaidēm, labas kvalitātes produktu fotogrāfijas, drošu un vienkāršu iepirkšanos, inovatīvu dizainu, kā arī citus bonusus. Tev nevajadzēs uztraukties par preces oriģinalitāti, jo Membershop.lv sadarbojas ar zīmolu oficiālajiem izplatītājiem. Turklāt piedāvātais preču klāsts ir ļoti plašs – modes preces, smaržas un skaistuma produkti, sporta un mājas preces, rotaļlietas un vēl, un vēl….

zab_477

Zīmolu sarakstā, kuri jau sadarbojas ar interneta veikalu, tu vari redzēt tādus vārdus kā Miss Sixty, Killah, Stefanel, Wrangler,  E. Armani, Boss, Adidas, Puma, CK jeans, Laura Biagiotti, Gant, Vagabond, Guess, Costume National, Byblos, Hot Diamonds, Pilgrim, Dyrberg Kern, Morgan, Reebok, Bronx, Zwilling, Villeroy&Boch, Pentax, Tigi, Lancaster, Betty Barclay, Bodenschatz, Samsonite, Lacoste, Toni&Guy, Elizabeth Arden, kā arī dažādus vietējos dizainerus. Piemēram, pavisam nesen veikalā notika pazīstamās latviešu dizaineres Agneses Narņickas zīmola Hypnosis Fashion preču izpārdošana, kas guva lielu atsaucību.

sm_430

Atšķirībā no ierastajiem veikaliem, Membershop.lv tu vari viegli redzēt, kuru zīmolu preces šobrīd tiek izpārdotas. SSL drošības sertifikāts garantē tavu datu aizsardzību. Visas preces tiek piegādātas no noliktavas Viļņā un piegāde maksā 3 Ls. Saskaņā ar noteikumiem, tu vari nogādāt drēbes un kurpes atpakaļ, ja preces neder vai vienkārši nepatīk.

ms_logo_430

Klikšķini šeit un iegūsti ekskluzīvu pieeju Membershop.lv!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsEsi droša par savām krūtīm!
Nākamais rakstsMīti par kontracepciju