9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Skandināvu modes lepnums S’NOB beidzot Rīgā

 

Visu S'NOB pārstāvēto zīmolu vienojošā tendence ir perfektais dizains un augstas kvalitātes dabīgo materiālu izmantošana ražošanā. Tas īpaši nozīmīgi ir mūsdienīgām sievietēm, kuras ne tikai interesējas par modes aktualitātēm, bet arī domā par nopirktā apģērba ilgtspējīgu atrašanos viņu garderobē. Galerijas Centrs S'NOB veikalā apģērbu kolekcijas papildinās arī izsmalcinātās DYRBERG/KERN rotaslietas un mājas lietas no NORR Living.

vv_430

S'NOB zīmolu rudens/ziemas tendences:

S'NOB de Noblesse kolekcijas vadmotīvs ir sacelšanās deju zālē – sievišķīgā glamūra un urbanizācijas skarbuma līdzāspastāvēšana. Kolekcijas pamatā ir arhitektoniskas un raupjas apģērbu formas savienojumā ar sievišķīgām, smalkām detaļām. Pieguļošas kleitas, kuru dizaina iedvesma gūta vintage apakšveļā un korsetēs. Drapēti svārki un maxi garuma kleitas no auduma, kura apdrukā atspoguļoti otas triepieni.

000_440

Margit Brandt rudens kolekcijas galvenā varone ir Miss Dandy, kas ģērbusies uzvalkā, baltā kreklā, kaklasaitē un lūpas nokrāsojusi ar kārdinoši sarkanu lūpukrāsu. Iedvesmojoties no Marlēnas Dītrihas un Katrīnas Hepbernas, Margit Brandt kolekcija aptver plašu apģērbu spektru kā klasiskas tvīda bikses, elegantas žaketes, tāpat arī sievišķīgas blūzes un mīkstus adījumus, neaizmirstot par aksesuāriem: cepurēm, šallēm, somām un piespraudēm.

008_587

St-Martins piedāvā apģērbā spēlēties ar krāsām un miksēt dažādas apdrukas. Rudens kolekcijas iedvesmas pamatā ir visuma abstrakcija – izplūdušas ēnas ar pretnostatītiem izteiktiem ziedu rakstiem. Kolekcijas ieturēta neitrālos toņos – melnā, pelēkā un tumši zilā, bet to nopietnību kliedē sarkanā, violetā, rozā un citronu zaļā krāsa.

vvvvv_430

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsAr 24h diennaktī ir par maz.
Nākamais rakstsUn tomēr viņas lido…