8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Crocs iepazīstina ar jauniem un siltiem ziemas modeļiem

 

Cozy Crocs Fuzz Bootie – mode bez kompromisa

Doties ārā, kad termometra stabiņš jau vien uzdzen drebuļus, ir tīrais nieks, ja kājas silda šis Crocs brīnums. Pietiek jau uz šiem zābakiem paskatīties, lai kļūtu silti. Tie ir ļoti viegli, jo ražoti no Crocs patentētā materiāla CrosliteTM un no iekšpuses un ārpuses klāti ar pūkainu vilniņu. Apakšējā zole veidota no CrosliteTM un tas sniedz zābakiem nepārspējamu ērtumu, bet vilniņa iekšpusē nodrošina siltumu. Vizuālu akcentu zābakiem piešķir ārējā vilniņa un dekoratīva josla zābaku augšpusē. Pieejami izmēros no 33 līdz 43, gaiši brūnā un tumši brūnā krāsā. 

cozycrocs_fuzz_bootie_brownpaaris_430

Greeley – izturīgs, drosmīgs un stiprs!

Lietus, slapjdraņķis vai sals – nekas nekavēs no ikdienas gaitām, ja ir šāds sabiedrotais. Apakšējā daļa veidota no CrosliteTM, kas padara zābakus ļoti vieglus, ērtus un ūdens necaurlaidīgus. Savukārt augšējā daļa veidota no ādas, bet iekšpuse klāta ar siltu vilniņu. Apakšējā zole no gumijas, kas nodrošina labu saķeri ar ceļu. Pieejami izmēros no 39 līdz 48 melnā, brūnā un bēšā krāsā.

greeley_espresso_430

Kelcie Boot – silts, ērts un meitenīgs

Bērnu modelim CrocsTM Kelcie Boot ir mīksta un pūkaina augšējā daļa un CrosliteTM apakšējā daļa, kas nozīmē vienu – kājas paliek sausas un atrodas siltumā! Meitenīgas un rotaļīgas detaļas lieliski piestāv mazajām modes dāmām. Pieejami no 26 līdz 39 izmēram rozā vai melnā krāsā.

kelcie_bubblegum_430

Vairāk informācijas un Crocs rudens ziemas kolekcijas foto atrodami lapā http://aw11.crocs.eu, kā arī sekojiet mums Facebook.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPārdomas par laiku
Nākamais rakstsIemācies gulēt saldāk!