8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Karen Millen iepazīstina ar jaunu kolekciju un reklāmas seju

 

Bildēs Tali izskatās burvīgi, pat ar minimālu grima kārtu un jaunās kolekcijas apģērbā, spilgtajās tropu krāsās ar lielajām uzdrukām. Tali jau paspējusi pārstāvēt tādus zīmolus kā Christopher Kane, Prada, Missoni, Miu Miu un Chanel.

KAREN MILLEN tendences šajai sezonai

Karen Millen pārsteidz ar ļoti izsmalcinātu un vieglu kolekciju. Vasaru mēs sagaidīsim ar grezniem audumiem un interesantiem piegriezumiem. Kā jau ierasts – bez auduma apdrukām neiztikt! Spēcīgā apdruka ienāks dažādos veidos: ziedu, dažādu cilšu rakstu, grafiskā un abstraktā veidā. Mūsu klientes būs drosmīgas nēsājot šīs apdrukas no galvas līdz kājām; sākot ar blūzēm, biksēm, kleitām, svārkiem, līdz pat jostām un somām. Apdrukas paspilgtinās arī fliteri, radot telpiskumu un paplašinātu krāsu gammu.

3_441

Pavasarī neiztikt bez mūsu iemīļotā trenča mēteļa. Tie šogad kļuvuši ikdienišķāki un neitrālāki, vai gluži pretēji – spilgtos toņos un pārklāti ar mežģīnēm – tie ir atjaunoti un būs sezonas “odziņa”.

Modernizēti 50 gadu modes elementi, kuriem jūtams Karen Millen paraksts- krekla kleitas, midi svārki un pieguļošie vidukļi. Īsta nostaļģija.

6_437

Citronu dzeltenais, čili sarkanais, jūras toņi savienojumā ar mežģīnēm, līnijām, militārā stila detaļām, tas viss paudīs seksualitāti, dedzīgu enerģiju un sniegs vieglumu jaunajā sezonā.

4_435

Kopumā sekosim līdz septiņām piesātinātām, izcili spilgtām kolekcijām, kuras caurvij vienkrāsas minimālisms, kārdinošas formas, sievišķīgas tekstūras, kas piemērotas mūsdienīgai un pārliecinātai sievietei.

1_514_01

5_507

2_471_01

1_562

3_5282_523

KAREN MILLEN – t/c Galerija Centrs, Audēju iela 16.

www.mos.lv

www.karenmillen.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.