5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Iespēja uzlabot savu sportisko formu

 

Tas ir vienkāršs veids, kādā ierakstīt informāciju par skrējieniem un lejupielādēt treniņiem īpaši pielāgotu mūziku.

Air "Zoom Moire" ir labi amortizēti, viegli apavi skriešanai…tikai gudrāki. Tie ir pirmie sporta apavi ar īpaši paredzētu kabatu sensoram. Ar uztvērēja "Air Zoom Moire" palīdzību tie savienojas ar "iPod Nano" mūzikas pleieri. Tas ir tikpat vienkārši kā uzvilkt sporta apavus un sākt skriet. No "iPod Nano" pleiera austiņām skrējējs saņem tūlītēju informāciju par skrējienu, ieskaitot veiktos attālumus, laiku, ātrumu un sadedzinātās kalorijas.

Sensors ir pirmais solis, lai pieslēgtos skrējienam. Kopīgi ar uztvērēju apavos ievietotais sensors izmanto paātrinājuma mērītāju un patentētu "Nike+iPod" tehnoloģiju, lai izsekotu pēdas kustībām un pārvērstu šo informāciju attālumos, laikā, soļu ātrumā un sadedzināto kaloriju skaitā. Ievietots kreisajā kurpē, tas rada dialogu starp apaviem un "iPod Nano" mūzikas pleieri.

"iPod Nano" automātiski seko treniņa gaitai, nodrošinot reāllaika informāciju par noskrieto attālumu, laiku, tempu un sadedzinātajām kalorijām tieši caur austiņām. Skrējiena beigās uz "iPod Nano" ekrāna tiek uzrādīts skrējiena kopsavilkums, kuru var noklausīties austiņās. Iegūtos datus var viegli saglabāt pielāgotajā treniņu reģistrācijas žurnālā nikeplus.com.

botes

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPārdomas par politiku
Nākamais rakstsKad dators samaitā