13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Jaunās sporta sezonas kolekcija ir klāt!

 

Jaunā ekskluzīvā kolekcija jau otro sezonu būs pieejama arī Latvijā, Igaunijā un Lietuvā. Galvenie kolekcijas jaunumi ir vingrošanas kategorijas jaunais deju segments (Gym Dance), kā arī ziemas sporta apģērbi.

Jaunais deju un vingrošanas segments Gym Dance veido saikni starp klasisko stilu un mūsdienu sportu. Vieglās un plūstošās formas ir apvienotas ar zīdainiem audumiem, smalkām detaļām. Izteiksmīgās krāsas ar gaišiem un matētiem kontrastiem lieliski iederas un atbalsta kopējo noskaņu. Šīs kategorijas galvenais elements ir slāņainums; tai raksturīgi liela izmēra T-krekli ar grafiskiem elementiem, biezi kāju un roku sildītāji, kas apvienojumā ar klasiskām getrām veido pabeigtu koptēlu.

look_08_200

Divi galvenie Gym Dance produkti ir Dance Leotard krekliņš un Suriya apavi. Gaumīgājām un sievišķīgajām zempapēžu kurpēm Suriya ir apaļas auklas, kas brīvi saitējamas apkārt pēdai, lai nodrošinātu kustību brīvību un perfektu pamata sajūtu.    

look_29_200Ziemas sporta apģērbi, apavi un aksesuāri Wintersports ir radīti, domājot par to galveno uzdevumu – aizsargāt un nodrošināt siltumizolāciju. Īpaši izceļami ir Winterspots Performance jaka, kurā integrēta lavīnas aizsardzības sistēma, augstas kvalitātes ziemas sporta apavi, kā arī viengabala pamatkārta. Divu veidu silueti iezīmē sievišķīgus, pieguļošus dizainus, kā arī detaļas, kas joprojām ir

spīdīgas, ietekmējoties no militārā apģērba un uniformām.       

Skriešana ir trešā kategorija ar tumsā spīdošiem risinājumiem un fokusu uz maksimālu redzamību pat naktī. Visiem produktiem raksturīgi fluoriscējoši akcenti un atstarojoši elementi; gaisma un atstarošana ir klātesošas dizainos, akcentētas ar skaidriem materiāliem, slāņainumu un īpašām detaļām.

Aksesuāri joprojām saglabā nozīmīgu vietu kolekcijā. Šajā sezonā aksesuāru diapozons ir pieaudzis un kā akcents tajos plaši tiek izmantotas aukliņas. Virvjveidīgie materiāli veido rotaļīgu kontrastu klusinātajām kolekcijas krāsām, kamēr siržu motīvs izmantots kā lielisks akcents gan somām, gan apģērba detaļām.look_20_b_200

Jaunās sezonas krāsu paletē dominē dabiskais ar maigiem toņiem, kā jaunā amande, gaiši laukumi vai brūnās nokrāsas, kā arī izsmalcinātas tumši zilās krāsas nianses un zaļie toņi, kurus negaidīti pārtrauc intensīvi rozā un koši zaļi akcenti.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.