8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Reserved plauktus ir iekarojušas atmiņas par Rio

 

Fantastiski karsta lielās pilsētas smarža, kas ieaijā miegā savus iedzīvotājus. Nogurušas no dienas notikumiem Rio sienas pamazām atdod siltumu un ieklausās nakts draiskulību atbalsī. Mūzika, dejas, smiekli, čuksti, viņš, viņa…

Šādiem gadījumiem Reserved ir sagatavojis līniju GLAMOUR, kuras modelētāji uzmanīgi seko līdzi visjaunākajām modes aktualitātēm. Līnija ir domāta visdrosmīgākajām modes cienītājām, kurām patīk būt ievērotām un kuras mīl šokēt. Intensīvas krāsas, drosmīgi kontrasti, lieli izgriezumi un liela brīvība materiālu izvēlē. Pats svarīgākais ir tas, lai gala efekts būtu ultra sievišķīgs. Atkal atgriežas spīdošie materiāli, pateicoties kuriem Reserved zīmola cienītājas kļūst par neapšaubāmām visu dejas laukumu karalienēm. Kailie pleci un spīdošās, maigi rozā nokrāsas kleitas plīvurojošā starp kājām lejasdaļa pievilinās pat visnepakļāvīgos skatienus. Reserved nav aizmirsis arī par dzelteno un sarkano krāsu, kas ieņem pirmās vietas visos šīs sezonas modes demonstrējumos. Gludi vienkrāsainie piedāvājumi iedarbojās, pateicoties krāsas spēkam, savukārt kontrasta savienojumi dāvā papildus enerģiju: sarkanai krāsai patīk baltās, sarkanās un spilgti zaļās krāsas sabiedrība, savukārt dzeltenā krāsa bieži draudzējās ar balto, sarkano un brūno krāsu. Līnija GLAMOUR ir radīta, lai valdītu dejas laukumos un koķetētu pasākumos.

reserved_03_cmyk_400 

Pēc nakts trakulībām Reserved sveicinās Tevi ar jauno dienu un ļaus atpūsties Tavam ķermenim. Vienkāršais krekls dod pilnīgu kustību brīvību un netraucē pavadīt rītu pie okeāna. Reserved bieži piedāvā balto krāsu, kas ne tikai izceļ skaisto okeāna pludmalēs iegūto iedegumu, bet arī uzsver Tava tēla maigumu. Līnija CASUAL tā ir pirmkārt brīvība savienojumā ar modes jaunumiem.

reserved_02_cmyk_400 

Dāmām, kuras novērtē elegantu vienkāršību ar modes draiskulības noti, Reserved sagatavojusi līniju CITY. Tā ir atbilde uz visām tām sieviešu vajadzībām, kuras grib saglabāt šarmu pat vasaras brīžos karstajā Rio. Šīs līnijas valdošās formas ir drīzāk vienkāršas, bagātinātas ar krokām un plisējumiem. Tie ļoti krasi pasvītro auguma daiļumu, izceļot sievišķīgās formas. Parādās arī gaisīgās, vairāk romantiskās idejas, kuras ideāli piestāv karstajām dienām Rio. Sarkanā, baltā un smilšu krāsas ir skārušas elegantās līnijas elementus, taču gaisīgie vieglie tērpi ir sulīgās, intensīvās krāsās. Dominē rozā un gaiši zaļā krāsa, kuras abas ir iekarojušas šīs sezonas modes paleti.

reserved_01_cmyk_400 

Šajā sezonā Reserved ielūdz karstajā Rio: uz ilgu pastaigu gar okeāna piekrasti, braucienu pa šaurajām ielām un trakulībām nakts klubos. Katram no šiem gadījumiem Reserved ir sagatavojis kaut ko speciāli Tev. Atnāc uz veikaliem Reserved un ieelpo svelmējošo Brazīlijas pludmaļu smaržu.

www.re-reserved.com

reserved_kontra_200

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKāpēc Vidzim bija jāuzvar
Nākamais rakstsPastaiga pa tīreli