7.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Latvijas olimpieši Pekinas Olimpiskajās spēlēs ģērbsies “Monton”

 

Ar šo dāvinājumu "Monton" apliecina, ka ir jauneklīgs, stilīgs un ambiciozs – gluži kā mūsu sportisti – un piedāvā apģērbu tiem, kas ir pārliecināti par sevi un tiecas pēc sasniegumiem.

"Baltika Latvija" ("Monton" izplatītāja Latvijā) direktore Maruta Ērgle uzsver: "Apģērbs, kādā olimpieši iziet olimpiādes atklāšanas parādē un pavada brīvo laiku, ir ļoti svarīgs, lai sportisti labi justos un izskatītos, tomēr būtu atšķirīgi no citu valstu pārstāvjiem. "Monton" zīmolam ir liels gods un atbildība reprezentēt Latviju olimpiskajās spēlēs."

"Monton" olimpiskā kolekcija sastāv no parādes formas un brīvā laika apģērba. Tērpi šūti no dabiskiem, karstajam Pekinas klimatam piemērotiem materiāliem – lina un kokvilnas audumiem karmīnsarkanā un baltā krāsā. Dizaineres Piretas Pupartas (Piret Puppart) iedvesmas avots ir Latvijas nacionālie simboli – tērpus akcentē smalki izstrādātas detaļas – Latvijas valsts ģerboņa lauva un olimpiskajās krāsās iesvītrota Latvijas kontūra. Kolekciju papildina tērpiem pieskaņoti aksesuāri – jostas, cepures un soma. "Latvijas olimpiskā kolekcija apvieno etnisko un funkcionālo, tā ir atbilstoša 2008. gada modes tendencēm," savu radošo veikumu raksturo dizainere Pireta Puparta.

Pirmo reizi Latvijas olimpiskajā vēsturē līdztekus olimpiskajai kolekcijai ir radīta speciāla tērpu un aksesuāru līnija līdzjutējiem, kas jau jūnijā būs nopērkama visos "Monton" veikalos. Apģērba dizains ir tāds pats kā Latvijas olimpiskās delegācijas brīvā laika tērpiem, tikai bez olimpiskās simbolikas. Sporta faniem kolekcija paver plašas apģērba komplektēšanas iespējas – šortus, tunikas, pusgarās bikses, mini svārkus un T-kreklus var kombinēt ar stilīgiem aksesuāriem – somu, šalli, cepuri vai jostu.

monton_lielaa_477

Latvijā "Monton" apģērbi, aksesuāri un apavi vīriešiem un sievietēm ir nopērkami sešos tirdzniecības centros: Rīgā "Alfa", "Galerija Centrs", "Domina Shopping", "Spice", "Mols" un Valmierā: Pilsētas Galerijā "Valleta".

Klikšķini šeit un piedalies "Monton" konkursā!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.