7.9 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Iepazīsties ar jaunumiem!

 

Ienāc www.vivemaria-veikals.lv un uzzini visu par seksīgāko un pavedinošāko apakšveļu, stilīgākajiem apaviem, ar kuriem vienmēr būsi uzmanības centrā un, protams, neiztrūkstoši – par krāsaino, skaisto un daudzveidīgo apģērbu kolekcijām no Vive Maria un Pussy Deluxe.

113_430

Varam tev pačukstēt, ka regulāri apmeklējot Vive Maria mājas lapu, būsi pirmā, kas uzzinās par atlaidēm, īpašajiem piedāvājumiem, un, protams, jaunākajiem pievedumiem!

115_430

Otrs jaunums, kuru daudzas no jums jau ir novērtējušas, ir jauns Vive Maria veikals! Turpmāk arī t/c Spice varēsi iegādāties labāko, ko piedāvā veikala Vive Maria zīmoli – Vive Maria, Pussy Deluxe, Irregular choice, Mimi holiday un Cult. Veikals atrodas pretī "Dougals" parfimērijas veikalam. Ņem vērā, ka piedāvājums Blaumaņa ielas veikalā un veikalā t/c Spice var būt atšķirīgs. Tāpēc aicinām tevi atnākt un novērtēt skaisto interjeru ar, mūsuprāt, skaistāko un ērtāko apģērbu pielaikošanas kabīni. Tavā rīcībā būs milzīgs spogulis un dīvāns mīļotajam vai labākajām draudzenēm!

363606amain_430

366503amain_430

357606cmain_429

Vairāk par Vive Maria jaunumiem lasi www.vivemaria-veikals.lv.

Vive Maria veikali atrodas Blaumaņa ielā 16/18 un t/c Spice.  

pussy_logo_80 vivemarialogo_136_03

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsShame on me!
Nākamais rakstsšorīt ….