9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ieskaties Crocs pavasara un vasaras kolekcijā!

 

Visi modeļi ražoti no patentētā materiāla CrosliteTM, kam piemīt antibakteriālas un triecienu absorbējošas īpašības. Rieviņas zoles iekšpusē masē pēdu un stimulē asinsriti, kājas nav nogurušas pat garas dienas beigās. Košie krāsu salikumi piešķir odziņu jebkuram tēlam. Visus modeļus, kam ir ventilācijas caurumiņi, var rotāt ar JibbitzTM.

Elegantas baleta kurpītes

Dāmas, kas priekšroku dod slēgtajām baleta stila kurpītēm, šosezon varēs izvēlēties starp citviet popularitāti jau iekarojušajām Alice un gluži jaunajām Olivia.

alice_w_pea_pair_200     olivia_w_brw_pair_200

Iešļūcenes pludmalei un pilsētai

Vieglas un glītas iešļūcenes pludmalei vai ikdienai Captiva un Patricia. Mīksta zole un fiksējošās lentītes, nodrošina ērtumu, bet košās krāsu kombinācijas uzlabo omu!

captiva_whicitwhi_pair_200

Platformenes

Crocs klāstā ir ne tikai zempapēžu kurpes, bet arī platformenes ar 6 cm augstu papēdi! Croslite sniegtais ērtums, paaugstinātā papēža elegance un interesanti krāsu salikumi raksturo Crocs Sassari, Crocs Cabana un Crocs Havana.

 havana_w_blkblk_side_200   cabana_w_blkblk_pair_200

Klasiskie modeļi

Īsteniem Crocs faniem patiks Crocs Baya – no tradicionālā Cayman atvasināts unisex modelis, kura sānmalu rotā Crocs vārds. Brīvas un platas kurpes ar ventilācijas caurumiņiem, ko var rotāt ar JibbitzTM.

baya_m_navy_pair_200

Pārbaudītas vērtības

Tāpat kā pērn, arī šogad atgriežas jau iepazīti modeļi – Cayman ar jaunām krāsām – Citrus, Ultraviolet, Electric Blue, Neon orange; iešļūcenes Capri, Mary Jane un zābaki Georgie.

cayman_m_citrus_side_200

Crocs apavus var iegādāties veikalos Elkor Sports, Danija un Stockmann bērnu nodaļā.

logo_200_09 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsja ir, tad ēd
Nākamais rakstsdzērvenes pūdercukurā