3.7 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Piedalies interesanto ballīšu ideju konkursā!

 

party_200

Klubs Essential jau vairākus gadus ir viens no vadošajiem Baltijas valstu naktsklubiem, kas regulāri priecē savus apmeklētājus ar visā pasaulē slavenu mākslinieku koncertiem un šoviem (Armin Van Buuren, Tiesto, MN2S, Onyx, Busta Rhymes, Axwell u.c.).

Patīkamai atpūtai tiek piedāvātas 6 dažādas zāles, katra ar savu neatkārtojamu interjeru un muzikālo formātu. Main floor aizrauj house mūzikas cienītājus, kā arī pārsteidz ar iespaidīgajiem gaismas un lāzeru šoviem. R'n'B zālē, kas ir atzīta par lielāko Baltijā, divos stāvos notiek karstākās ballītes līdz pat rīta gaismai. Pink room ar savu oriģinālo interjeru sniegs patīkamu relaksāciju rozā krāsas dīvānos (iespējama galdiņu rezervācija), savukārt After 30 vienmēr skan 80. gadu hiti, pie tam mūziku ir iespējams ne tikai klausīties, bet arī vērot atbilstošos klipus kādā no 22 ekrāniem, kas ir pieejami zālē (iespējama galdiņu rezervācija).

White room ekskluzīvais interjers neatstās vienaldzīgu nevienu, īpaši pēc eksotisko kokteiļu nobaudīšanas (iespējama galdiņu rezervācija). Viens no pēdējiem jaunumiem – Lady's bar – ir kā paradīze visām meitenēm – lieli spoguļi, maigs apgaismojums, ērti dīvāni un ieeja tikai dāmām.

essential_logo_01


 Klikšķini šeit, piedalies konkursā un sāc savu vasaru klubā Essential!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsKastes
Nākamais rakstsievadam